Få plads på Plænen

Reservér plads

For at give alle en god koncertoplevelse i Tivoli har vi indført pladsreservation til udvalgte Fredagsrock-koncerter denne sommer. 

Pladsreservationen er et krav for adgang til Fredagsrock-koncertområdet, men ikke for at besøge resten af Haven.

Reservationen er gratis og skal ombyttes til et armbånd, der giver adgang til koncertområdet på Plænen. 

Husk, at du stadig skal fremvise gyldig entrébillet eller Tivolikort ved indgangen til Tivoli.

Er du blevet forhindret i at deltage? Så husk at annullere din reservation, så andre kan få glæde af den! Vi frigiver løbende annullerede reservationer helt frem til koncertstart kl. 22.00.

 

 

FAQ

Find svar på dine spørgsmål

Hvilke dage kræver pladsreservation?

 • Tivoli annoncerer, hvilke koncerter (eventuelt dage), der er omfattet af kravet om pladsreservation for én måned ad gangen. Vi anbefaler, at du løbende opdaterer dig på fredagsrock.dk.

Hvornår åbnes der for pladsreservation?

 • Tivoli melder ud på Fredagsrock.dk, når der er åbent for pladsreservation til de udvalgte koncerter. For nuværende kan vi ikke meddele, hvornår pladsreservationen åbner, men vi anbefaler dig løbende at holde øje med vores kanaler, herunder fredagsrock.dk, Fredagsrocks Facebook og Instagram. 

Er der krav om pladsreservation til alle Fredagsrock-koncerter?

 • I juni er der i skrivende stund ikke krav om pladsreservation til alle Fredagsrock-koncerter. Du kan se, hvilke der er omfattet af pladsreservationskrav her.

Hvordan reserverer jeg plads?

 • Når Tivoli har offentliggjort linket til pladsreservation til hver enkelt koncert, skal du bruge en profil på pladsreservationssiden. Vær opmærksom på, at dette ikke er din Mit Tivoli profil, men at du i stedet skal oprette en ny profil.

Kan jeg komme i Tivoli uden pladsreservation? 

 • Ja, du kan godt komme i Tivoli uden en pladsreservation. Pladsreservationen er kun nødvendig, såfremt du ønsker at deltage i udvalgte Fredagsrock-koncerter på Plænen eller til Tour de France-holdpræsentationen den 29. juni.

  OBS: fredag den 24. juni og onsdag den 29. juni kræver gyldig pladsreservation hele dagen, for at kunne besøge Tivoli. Du kan altså ikke besøge Tivoli disse to dage uden en pladsreservation. Inner Circle billetter og allerede bookede restaurantbookinger er gældende som pladsreservation frem til bookede tidspunkter.

Skal jeg reservere plads, hvis jeg har Tivolikort?

 • Alle gæster, som ønsker at deltage i udvalgte Fredagsrock-koncerter på Plænen skal kunne fremvise en gyldig pladsreservation. Reservationen er gratis og skal ombyttes til et armbånd, når du skal ind til koncertområdet på Plænen.

  Hvis du ønsker at besøge Tivoli af andre årsager end Fredagsrock, kan du besøge Tivoli uden en pladsreservation med få undtagelser, herunder 50 Cent (den 24. juni) og holdpræsentation (den 29. juni).

Hvad gør jeg, hvis jeg skal have gæster med til Fredagsrock på mit Tivolikort Sølv eller Tivolikort Guld?

 • Medbringer du en eller flere gæster på dit Tivolikort til de udvalgte Fredagsrock-koncerter, der kræver pladsreservation, skal både du og dine gæster kunne fremvise en gyldig pladsreservation ved indgangene til koncertområdet.

Jeg kan ikke logge ind på min billetprofil. Hvad gør jeg?

 • Profilen som du bestiller pladsreservation igennem, er ikke din Mit Tivoli profil. Så du skal blot oprette dig igen.

Kan jeg reservere plads til flere?

 • Ja, du kan reservere plads til i alt fem personer pr. reservation. 

Hvilke indgange kan jeg benytte?

 •  Der vil være adgang til Tivoli gennem Hovedindgangen på Vesterbrogade samt indgangen overfor Københavns Hovedbanegård på Bernstorffsgade.

Skal vi gå ind samlet?

 • Nej, det er ikke nødvendigt. Du får tilsendt stregkoder tilsvarende til det antal personer, du har reserveret til. På den måde kan I dele reservationerne med dem fra jeres gruppe, der eventuelt måtte ankomme til Plænen senere.

Kan jeg risikere at koncertområdet bliver lukket, selv om jeg har reserveret plads på forhånd?

 • Ja. Tivoli tager forbehold for, at det kan blive nødvendigt at lukke adgangen til Haven af sikkerhedsmæssige årsager og for at kunne give vores gæster et forsvarligt besøg. En pladsreservation er således ikke en garanti for adgang til Plænen.

Kan jeg annullere mine reservationer? 

 • Ja, det kan du godt. Vi opfordrer kraftigt til, at du annullerer din(e) reservation(er), hvis du bliver forhindret i at deltage i koncerten, således vi kan tilbyde din reservation til andre, som ønsker at deltage. 

Jeg vil reservere plads til en anden Fredagsrock-koncert. Kan jeg det?

 • Det er ikke muligt at reservere plads til de udvalgte Fredagsrock-koncerter, som kræver pladsreservation, før Tivoli frigiver pladsreservationslinket.

God fornøjelse!