Nyhed

Nye navne på Plænen

Vi ændrer lidt i sommerens Fredagsrock-program – stadig masser af fede koncertoplevelser på Plænen.

Anne Linnet erstatter Kesi til Fredagsrock d. 15. juli, og Stine Bramsen + Freja Kirk træder til i stedet for Ude Af Kontrol + Kato d. 16. september. 

De glæder sig meget til at spille for jer! 

03. september, kl. 19:00

Ganger

Ganger

Det danske band, Ganger, står bag alternative pophits som Olympisk og Bye Bye, og udfordrer det gængse popøre. De udgav deres andet album i 2020 til flotte anmeldelser. Så glæd dig til at høre Ganger, når de spiller på Plænen i Tivoli.

Luk vindue

03. september, kl. 22:00

Jada

Jada

Jada har på rekordtid sunget sig ind i hjerterne på danskerne. Hun brød igennem med singlen Keep Cool og den dertilhørende smukke og æstetiske musikvideo. I 2020 blev vi blevet forkælet med successangen Nudes , der centrerer sig omkring emner som skam, oprejsning og sårbare følelser.
Og netop de sårbare følelser er også et centralt emne på hendes nyeste single I’m Back, der er en sang om forelskelse, og det at være der for et andet menneske i en fuldkommen grad, der også giver plads til at personen åbner op for de svære og skamfulde følelser, som vi alle - uanset køn - sommetider har brug for hjælp til at tackle.
Vi glæder os for vildt til at byde stortalentet velkommen tilbage i Tivoli.

Luk vindue

10. september, kl. 16:30

Larry 44

Larry 44

Larry 44 gik med sin første single på rekordtid fra at være ukendt på den danske musikscene til at være en af de mest omtalte nye rappere i Danmark. Første singlen ’Himalaya’ strøg ind på en 30. pladsen på Spotify, og fik hurtigt mange af de største rappere i Danmark til at omtale sangen og manden bag.

Siden debuten har Larry 44s sange været fast inventar på den danske Top 50 chart på Spotify, hvor alle hans singler har haft gode holdepladser. Det er de sidste to år blevet til sange med nogle af Danmarks allerstørste musikere, hvor blandt andet NODE, Sivas og GILLI har haft deres navn med på en Larry 44 udgivelse.
Derfor er der god grund til at glæde sig, når Larry44 optræder på Plænen.

Luk vindue

10. september, kl. 22:00

Tessa

Tessa

Nu kan du se frem til at Tessa tager ordet! Med beskidte punchlines og hudløst ærlige bekendelser har hun taget os alle med storm og vist, at hun er Danmarks største rapstjerne lige nu. Siden hun i 2019 begyndte at lægge freestyle-videoer på Instagram har der været fart på karrieren. De næsten 200.000 Instagram følgere og over 30 millioner streams på Spotify taler sit tydelige sprog.


Som alle andre kunstnere har hun oplevet at få sine koncerter aflyst på stribe, men hun har formået at holde gryden i kog ved at udgive benhårde hits, lave vedkommende dokumentar-tv, udgive musikvideoer med gæsteoptræden af tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt for ikke at glemme nytårstalen på DR2, der slog benene væk under hele nationen.

Luk vindue

17. september, kl. 19:00

Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen

Hendes lange og succesfulde karriere har gjort hende til en af Danmarks mest populære sangerinder. Både som solist og i bands har Sanne Salomonsen været en del af den danske rockscene i flere årtier. Med kæmpehits som Hvis Du Forstod, Kærligheden Kalder og Det Ikke Det Du Siger har folkekære Sanne i al beskedenhed skænket soundtracket til vores allesammens kærlighedsliv, og hun fortsætter ufortrødent med at forføre sit publikum. Sanne er en yderst karismatisk sangerinde, som altid giver sig fuldt ud på scenen. Glæd dig til, når Sanne Salomonsen spreder sin kærlighed og energi.

Luk vindue

17. september, kl. 22:00

TV-2

TV-2

Med afsæt i 80’ernes minimalistiske nyrock har TV-2 igennem de sidste 40 år udviklet sig til et af Danmarks største bands. Repertoiret af tidløse klassikere taler til alle generationer, og peger på musikken som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet. Klassikere som ‘Bag Duggede Ruder’, ’Alt Hvad Hun Ville Var At Danse’ og ‘De Første Kærester På Månen’ er blot et lille udpluk af de mange klassikere, som TV-2 har leveret, siden bandets fødsel i 1980. Hele fire årtier er passeret, og med de samme fire bandmedlemmer tilhører TV-2 en af de sjældenheder, der har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år.

Med en lun tone leverer TV-2 musikalske kommentarer til samtiden, kærligheden og hverdagen – altid med en dobbeltbundet (selv)ironi og en veludviklet diabolsk evne til at sætte sig ud over tidens trends. Samtidskritik snarere end samfundskritik har udviklet sig til et karakteristisk speciale for bandet, der i dag kalder sig Danmarks lykkeligste orkester.

Repertoiret af tidløse klassikere taler til alle landets generationer, og peger på musikken som et mødested for de helt store følelser, festen og fællesskabet. Glæd dig, når vi byder velkommen til TV-2.

Luk vindue

24. september, kl. 16:30

Hjalmer - AFLYST

Hjalmer - AFLYST

Kære Hjalmer fans,
På grund af logistiske udfordringer, er Hjalmer desværre nødsaget til at aflyse sin koncert i Tivoli den 24. september.

Hjalmer er i sandhed vokset op i et hjem med klaver, og sikkert også et dusin andre instrumenter, men som kunstner står han på egne ben foran sit eget publikum.

Siden hans debut i 2017 er det rullet vanvittig hurtigt for den ambitiøse og arbejdsomme herre, og således har han sunget sig ind i vores hjerter med både talent og karisma. I et univers af flygtige forelskelser og coming-of-age historier, rummer Hjalmers sange tusinde af melodiøse historier.

Når Hjalmer træder ind på scenen, er den unge sangskriver i sit rette element, du kan derfor roligt glæde dig, når Hjalmer indtager Plænen med sit store hjerte, sin forfriskende umiddelbarhed og sin klokkeklare passion for musikken.

Luk vindue

24. september, kl. 22:00

Alphabeat

Alphabeat

Den danske popgruppe har, siden de blev dannet i 2003 leveret forrygende hits som ’10.000 Nights of Thunder’ og ’Fascination’ . Alphabeat bringer dig igennem et glædeligt univers fra 00’erne, et univers, hvor farverne og de opmuntrende poptoner fylder rummet med letflydende og ultra melodisk popmusik, som man kommer i særdeles godt humør af.


Gruppen valgte at holde pause i 2013, men i 2019 annoncerede de deres comeback med singlen ’Shadows’ . Deres seneste udgivelse er den officielle danske EM-sang ’Danmarks Dynamite’ , som har været et sommerhit. Glæd dig til at se når Alphabeat optræder til Fredags Rock på Plænen.

Luk vindue