Fredagsrock 2021

Hvem gæster fredagsrock?

Vi savner jer, og vi glæder os til at kunne præsentere dette års Fredagsrock-program med megastjerner og kæmpehits!

Vi løfter snart sløret for, hvem der gæster den store scene på Plænen. Vi glæder os til at se jer alle sammen til hyggelige sommeraftner, hvor skal der skråles og danses under åben himmel. Vi sørger naturligvis for god plads til alle, og vi følger alle de retningslinjer, der gælder. 

Vi ses snart på Plænen.

13. april, kl. 22:00

Christopher

Hele Danmarks super popstjerne

Christopher

Hele Danmarks super popstjerne

Vi er glade for, at årets første Fredagsrock-koncert bliver med Christopher! Han er en klar Tivoli-favorit, der har stået på Plænen mange gange før, og vi ser frem til at byde ham velkommen tilbage.

Med sin fløjsbløde vokal vil han nænsomt svøbe denne tidlige forårsaften ind i en perlerække af sine store hits. Med singler som Limousine, Tulips, CPH Girls, Told You So og Crazy har Christopher for længst printet sit navn i neon på den danske pop-himmel og kombineret med hans smukke ydre og venlige væsen, er han et stort idol for den unge og pop-elskende generation.

Hans iørefaldende R&B og charmerende falset giver det perfekte soundtrack til en festlig aften i Tivoli. Vi kan ikke forestille os en bedre start på den nye sæson!

Luk vindue

20. april, kl. 22:00

Sivas + Node

To stærke profiler

Sivas + Node

To stærke profiler

Til at kickstarte årets anden Fredagsrock kommer to danske rappere med noget på hjerte og deres helt egen måde at formidle det på.

Med singlen D.A.U.D.A. blev Sivas frontfigur for en ny bølge af rap, hvor stilen er sydstats-rap, men med sit helt eget sproglige slang, som siden har fået stor opmærksomhed. Sivas har modtaget priser både for lyrik og musik, har turneret i Skandinavien og hele Danmark.

Denne aften deler han scene med Node, som på kort tid har etableret sig med titler som Pakker Bar og De Snakker og senest Indifférent feat. Sivas. Node synger og rapper om det hårde miljø, han er vokset op i. Om, hvordan musikken for ham har været en anden vej, et frirum, hvor han kan være sig selv og både dyrke den bløde soul og hårdtslående rap.

Luk vindue

27. april, kl. 22:00

Marvelous Mosell + MC Einar + Rockers by Choice

Old school hiphop

Marvelous Mosell + MC Einar + Rockers by Choice

Old school hiphop

'A true original', Gaffa wrote of colourful rapper Marvelous Mosell, and it's an apt description – both his appearance and his music are unique. But the nods to the old school on which his sound is based are clear, particularly the Danish one. Which is why we've invited the very first Danish hip hop stars to join him on-stage.

MC Einar and Rockers by Choice were the first rap groups to rap in Danish. It's now 30 years since MC Einar's debut album Den Nye Stil and Rockers By Choice's Opråb til det danske folk broke through into the Danish charts, simultaneously introducing us to a whole new lifestyle. Hip hop isn't just about music, it's also about dancing and clothing, two areas in which Marvellous Mosell excels in his contemporary interpretation of Danish hip hop.

So get on your dancing shoes, pick out the flyest gear in your wardrobe and join us for an evening of hip hop that combines the old and the new.

Luk vindue

04. maj, kl. 22:00

Carpark North

Potent elektro-rock

Carpark North

Potent elektro-rock

En arena-turné og koncerter for tusindvis af fans! Det er, hvad Carpark North kan se tilbage på, når de tager hul på sommeren 2018. Danmarks førende elektro-rockere har med deres fornemmelse for den gode melodi samt et altid medrivende og flot sceneshow opbygget en meget trofast fanskare.

Med det seneste album Hope, har Carpark North for første gang prøvet kræfter med at skrive tekster på dansk. Om det formidles på dansk eller engelsk, er det stadig med de store følelser udenpå, når sange om tab og afsked leveres. De store følelser er også indbygget i det drive, Carpark North har med på scenen. Deres koncerter er højoktans energiudladninger, der rækker ud over de bageste rækker. Derudover har de en lang række af gedigne hits med på setlisten, så forvent lige dele luftguitar og fællessang på titler som Human, Shall We Be Grateful, 32 og ikke mindst signatursangen Transparent and Glasslike.

Carpark North består af Lau Højen (vokal og guitar), Søren Balsner (bas og synth) og Morten Thorhauge (trommer). Sidst de gæstede Plænen var i 2014.

Luk vindue

11. maj, kl. 22:00

Gilli + Djämes Braun

Bomstærk dobbeltkoncert

Gilli + Djämes Braun

Bomstærk dobbeltkoncert

Gilli har haft et forrygende 2017! Han har hittet stort med de to singler Habibi Aiwa og Rica, hvor førstnævnte blev kåret som årets bedste sang af Soundvenue. Til Danish Music Awards tog han hele tre statuetter med hjem for årets danske udgivelse, årets danske solist og årets danske sangskriver. Gilli er flyvende, når han rammer Tivoli, hvor der allerede er en fest i gang.

Det er nemlig Djämes Braun, der åbner ballet med dansevenlig pop- og reggaetoner. Efter Kennos exit står Lasse Pilfinger alene i front, og vi venter spændt på nye toner fra den aktive producer og hans sprudlende band. Imens kan du øve dig på teksterne, så du rigtigt kan synge med på Fugle, Kvinder og Kanoner, Duft af Ba-cone eller Kom og Giv Mig Alle Dine Penge.

Luk vindue

18. maj, kl. 22:00

Michael Falch & dét band + Hush

Uopslidelig musik

Michael Falch & dét band + Hush

Uopslidelig musik

Michael Falch har aldrig været bedre, end han er lige nu! 2017 var et af hans mest aktive år nogensinde med udgivelsen af albummet Pludselig Alting Samtidig samt erindringsbogen Til Grænsen, medvirken i Toppen af Poppen samt turnéer og koncerter både solo, med Poul Krebs og med Dét Band, som han også tager med i Tivoli. Dét Band består af Falchs musikalske sparringspartner gennem 12 år, guitarist Lars Skjerbæk, keyboardvirtuosen Mikkel Damgaard, bassist Troels Skjerbæk og trommeslager Peter Dombernowsky. De regnes for et af landets bedste rockbands, og med sange som Mød mig i mørket, I et land uden høje bjerge, Superlove, Ud af mørket og Den eneste i Verden tør vi godt love, at det bliver en festlig aften.

Aftenen starter med et andet forrygende live-band. De har været landet rundt hele foråret med deres seneste album Sand, så de er spillet godt varme! Siden 2004 har de udgivet fire studiealbum og albummet Sand kom efter en pause, hvor duoen hver for sig har helliget sig egne projekter. Med over 100.000 solgte albums er Hush en af Danmarks største succeser inden for americana og folket pop-country.

Luk vindue

25. maj, kl. 22:00

Peter Sommer + Gangway

Højkarats kvalitetspop

Peter Sommer + Gangway

Højkarats kvalitetspop

Singlerne Skønne Spildte Kræfter og Bittersød Natskygge var frontløbere i 2017 for Peter Sommers kommende album, og de varslede, at noget godt er på vej. Lige som 2017 var et godt år Peter Sommer & Tiggerne. De spillede tre udsolgte album-koncerter med 2008 milepælen Til Rotterne, til kragerne, til hundene og i foråret 2018 turnerer de i det meste af Danmark, inden de rammer Tivoli og spiller sommeren ind på den sidste forårsfredag!

Gennem 80’erne og start 90’erne havde Gangway stor succes med deres lette, melankolske og meget melodiske pop inspireret af engelske navne som The Smiths og Petshop Boys. De udgav otte albums i tidsrummet 1984 til 1998 og havde adskillige hit som My Girl and Me, Mountain Song, The Party Is Over, Sitting in a Park, Didn’t I Make You Laugh, Going Away og Come Back as a Dog. Ved deres genforeningskoncert i efteråret 2017 havde de et enkelt nyt nummer med, men efter sigende er de i studiet for tiden.

Luk vindue

01. juni, kl. 22:00

Kesi + Hugo Helmig

To stjerneskud deler scene

Kesi + Hugo Helmig

To stjerneskud deler scene

Kesi var aldeles produktiv i 2017! Med adskillige tracks, der alle er røget top 10, en som #1, mere end 20 millioner afspilninger på Spotify, massiv airplay på radiostationerne og optræden ved både Voice, P3 Guld og DMA, satte han et grundigt fodspor på den danske musikscene. 2018 blev kickstartet med singlen Ligesom Mig, og på årets officielt første sommerdag står han klar på Plænen til at dele ud af sine mange fuldtræffere!

Hugo Helmig har reelt kun ét hit, Please Don’t Lie. Til gengæld kan de fleste efterhånden synge med på det soulede pop-nummer, der nærmer sig 10 millioner plays på Spotify! Inspirationen fra store singer-song writere som John Mayer og Ed Sheran er ikke til at tage fejl af. Hugo Helmig har sammensat et band af unge og talentfulde musikere, og med en udsolgt debut-koncert fejler selvtilliden ikke noget.

Luk vindue

08. juni, kl. 22:00

The Hollywood Vampires

Rock’n’roll nostalgi

The Hollywood Vampires

Rock’n’roll nostalgi

Super rockgruppen The Hollywood Vampire har det verdensberømte trekløver Alice Cooper, Johnny Depp og Joe Perry stående i front. De tre celebre herrer går for at være verdens bedste cover-band, som med deres koncerter hylder fortidens største rock-ikoner. Selvom de også har kastet sig ud i at indspille egne numre, er det især deres slagkraftige tolkninger af klassikere som My Generation, Whole Lotta Love, Break On Through (to the other side) og Ace of Spades, der har præget set-listen. Uanset hvad de planlægger at spille i Tivoli, tør vi godt love, at det bliver en aften i rockens tegn med fuld fart på klichéer og attituder – på den helt rigtige måde. Med Alice Cooper som den naturlige konferencier, Johnny Depp som det sexede midtpunkt og Joe Perrys suveræne guitarspil.

Hele bandet:
ALICE COOPER - vokal
JOHNNY DEPP - guitar
JOE PERRY - guitar
SHERYL COOPER - vokal
CHRIS WYSE - bas
TOMMY HENRIKSEN - guitar/capello
GLEN SOBEL - trommer
BUCK JOHNSON - keys

Luk vindue

15. juni, kl. 22:00

Marie Key

Underfundig pop

Marie Key

Underfundig pop

Med sin nye plade og en vellykket forårsturné med sig i bagagen, er Marie Key klar til at indtage sommeren og heldigvis også Tivoli. Dét glæder vi os til!

Det nye album er et nyt kapitel i Marie Keys musikhistorie. Efter fem intense år havde hun brug for et break. Der skulle nye oplevelser og udfordringer til. Så med kufferten fuld af sange tog hun til New York og videre direkte i studiet med producer Rasmus Bille Bähncke. Det har sendt musikken i en mere elektronisk retning, men stadig med en umiskendelig Marie Key-signatur og de, på samme tid, humoristiske og alvorlige tekster.

Luk vindue

22. juni, kl. 22:00

Stine Bramsen + Patrick Dorgan

Pop og soul på Plænen

Stine Bramsen + Patrick Dorgan

Pop og soul på Plænen

Den tidligere forsanger i pop-bandet Alphabeat, Stine Bramsen, har skabt sig en strålende solo-karriere. Lyden er mere moden og seriøs, og Stine Bramsen har noget på hjerte i sine pop-sange. Hun synger med nerve og intensitet om temaer, der kredser om den store kærlighed og livets alvorlige spørgsmål. Især live brænder hun igennem, når hun optræder med sit oplagte orkester, så der er lagt op til fest på Plænen.

I stedet for Barbara Moleko har vi været så heldige at fange den populære soulsanger Patrick Dorgan! Han har indtaget den danske musikbranche med de træfsikre singler On the Way Down og Marilyn og skabt sig en stor fanskare. Patrick Dorgan leverer soul med smæk i og kan i den grad synge showet i gang, så der er noget at se frem til.

Luk vindue

29. juni, kl. 22:00

Magtens Korridorer

Lige-ud-af-landevejen rock

Magtens Korridorer

Lige-ud-af-landevejen rock

Magtens Korridorer startede 2018 med at slippe singlen Slipper Snoren hvor Katinka synger sammen med Johan Olsen. Kort efter kom det nye album Halvt til Helt, og nu er de klar til for alvor at lufte de nye sange. Og de gamle selvfølgelig! Magtens Korridorer er kendt for deres medrivende koncerter og straks efter det store gennembrud med Friværdi i 2005, blev de et af Danmarks mest efterspurgte live-orkestre. Derudover er Magtens Korridorer i høj grad et band med noget på hjerte. Deres tekster kredser ofte om socialrealistiske emner, og musikken har en let melankolsk tone til trods for den potente levering.

Luk vindue

06. juli, kl. 22:00

Citybois + Skinz + Faustix

Pop-fest på Plænen

Citybois + Skinz + Faustix

Pop-fest på Plænen

Det kom muligvis bag på mange, at Citybois var mere end en døgnflue. Men for de to selvsikre bydrenge har der kun været én vej, og det er FREM! Missionen om at boiscificere hele Danmark lykkedes med sidste sommers landeplage Pool. Nu har de samlet det bedste hold til et drøn af en koncert i Tivoli.

Inden Citybois kommer Skinz forbi med sine varme pop-perler med tekster om piger og fester. Han har adskillige udgivelser bag sig med features som Medina og Wafande og har opnået et gedigent hit med den guld-certificerede ørehænger Jeg Har En Pige.

Vi forkæler virkelig publikum på denne sommeraften med hele tre navne på plakaten. Faustix fik et stort hit med Come Closer feat. David Jay, og sidste år gentog han, i samarbejde med Alvaro, succesen med Watching You, der i skrivende stund nærmer sig 30 millioner afspilninger på Spotify. Faustix skal nok sat fut i fejemøget, når han starter festen på Plænen!

Luk vindue

13. juli, kl. 22:00

Kim Larsen

Hele Danmarks Lune Larsen

Kim Larsen

Hele Danmarks Lune Larsen

Inner Circle billetter er udsolgt, men uden for Inner Circle er er adgang til koncerten som normal Fredagsrock.

I en menneskealder har Kim Larsen leveret uopslidelige sange til den danske sangskat, og det har givet ham tilnavnet Danmarks nationalskjald. Med titler som Midt om Natten, Jutlandia, Rabalderstræde, Kvinde Min og This Is My Life har han huseret på hitlister samt indskrevet sig i dansk musikhistorie. Han har rundet de 72 år, men forsætter flittigt med at turnere landet rundt og udgive ny musik, senest i 2017, hvor Øst for Vesterled kom ud. Det er to år siden, Kim Larsen sidst optrådte i Tivoli i silende regn, og alligevel måtte portene lukkes, da folk blev ved med at strømme til. Der er ingen som Larsen, og vi er rigtig glade for at have et af Danmarks stærkeste live-navne tilbage på programmet.

Luk vindue

20. juli, kl. 22:00

L.O.C.

Dansk hiphops godfather

L.O.C.

Dansk hiphops godfather

L.O.C. er den, gennem tiden største, danske hiphop kunstner og en af de få, der kan prale af både at sælge mange albums samt få gode anmeldelser. Live leverer han et både stilsikkert og eksplosivt show, og som entertainer og ikon har han altid været på toppen af dansk hiphop. Ingen i genren har solgt så mange albums og koncertbilletter som L.O.C., og han er landets mest afspillede kunstner på P3 gennem de sidste 10 år. Hans seneste album Anno XV, med undertitlen 10 albums, 15 år, 30 hits, cementerede hans position som én af de få kunstnere, der balancerer perfekt mellem kommerciel succes og kunstnerisk relevans.

Luk vindue

27. juli, kl. 22:00

a-ha

Suveræn, nostalgisk pop

a-ha

Suveræn, nostalgisk pop

Med verdenshittet Take On Me fra 1984 placerede a-ha sig for altid i toppen på listen over hits fra 80’erne. Den ikoniske video vandt adskillige priser og står stadig i dag som et MTV mesterværk. De har turneret i hele verden, huseret på de eftertragtede hitlister i USA og England samt adskillige steder i resten af verden – a-ha er det første norske band, der har opnået en #1 på US Billboard Chart.

a-ha veksler mellem synthpoppede hitliste pletskud og storslåede ballader båret af frontmand Morten Harkets karakteristiske vokal og backet op af guitarist Pål Waaktaar-Savoy og Magne Furuholmen på keyboard. De har en imponerende række af hits og er du født før 1980 genkender du med sikkerhed sange som Hunting High and Low, The Sun Always Shines on TV, Crying in the Rain, The Living Daylights, Stay on these Roads, Cry Wolf, Manhatten Skyline, Forever not Yours og I’ve Been Losing You. På deres Electric Summer 2018 turné er de ude for at spille deres største hit, men selvfølgelig også nyt materiale.

Inner Circle billetter er udsolgt, men uden for Inner Circle er er adgang til koncerten som normal Fredagsrock.

Luk vindue

03. august, kl. 22:00

Burhan G

Charmerende entertainer

Burhan G

Charmerende entertainer

Fredagsrock-gæsterne kan glæde sig til en særlig oplevelse på denne aften med Burhan G, der altid leverer både storslået scenografi og sceneoptræden, men samtidig intimitet og nærvær med sit dedikerede publikum. Derudover er der ekstra krydderi på aftenens koncert, idet han har lovet at tage gæster med på scenen, nemlig et udvalg af de artister, der har hjulpet ham i hans karriere.

Burhan G har Danmarks måske mest suveræne stemme, når det kommer til at synge sød og følsom pop. Han mestrer både de følelsesladede ballader og de mere up-tempo pop-hit, alt sammen til pigernes udelte begejstring. Alle får gang i dansefødderne, når han åbner for sit store bagkatalog, og der bliver god mulighed for at synge med på Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv, Mest Ondt, Tættere På Himlen, Karma eller Lucy.

Luk vindue

10. august, kl. 22:00

Lis Sørensen + Karl William

Tidløse, dansk-sprogede sange

Lis Sørensen + Karl William

Tidløse, dansk-sprogede sange

Efter fire årtier i dansk showbiz er Lis Sørensen stadig på toppen af sin karriere som sangerinde. Cd’erne sælger, spillestederne melder udsolgt og Tivoli glæder sig til at tage imod Lis Sørensen og hendes eviggyldige sange, som igen og igen formår at samle publikum på tværs af generationer. Lis Sørensen kan prale af at have tilføjet sange som Tæt på Ækvator, Verden er i farver og Mine øjne de skal se til den danske sangskat, og hun har sunget i bands som Shit & Chanel, Anne Linnet Band, Cowgirls og Sebastian Band.

Før Lis Sørensen får vi besøg af Karl William, der med sin seneste single Om Igen har sat tempoet op og inviterer til dans! Hans ærlige og poetiske tilgang finder lydmæssigt sine rødder i r’n’b, og hans vokal lander blødt på de mere funky beats og let melankolske melodier, der udgør musikken. Den opskrift har sikret ham rosende ord fra anmelderkorpset, P3 Prisen, da den blev delt ud i 2016, og mængden af loyale fans er kun blevet større efter hans medvirken i TV2s populære program Toppen Af Poppen.

Luk vindue

17. august, kl. 22:00

Alex Vargas

Karismatisk stemme

Alex Vargas

Karismatisk stemme

Talentet er indlysende for alle, når Alex Vargas sætter sig med sin guitar og synger. Det har både koncertgængere, radiolyttere og anmeldere tilkendegivet, og Alex Vargas kan ikke længere nøjes med en lille scene. Han spiller udsolgte koncerter i England, USA og har senest fyldt godt op i Royal Arena. I Tivoli kan publikum se frem til en intim koncert med et band i topform og en artist, der på en konstant opadgående kurve, bliver bedre og bedre og hele tiden overgår sig selv.

Luk vindue

24. august, kl. 22:00

Scarlet Pleasure

Forførende soul

Scarlet Pleasure

Forførende soul

Scarlet Pleasures lyd er en stemningsfuld blanding af sexet soul, funk og R&B med stærke melodier. Lige netop den blanding har gjort dem til en kæmpe publikumsfavorit. Sidst de spillede i Tivoli blev Haven væltet bagover af de mange mennesker, og fanskaren har kun vokset sig større siden.

De slog igennem i 2014, hvor singlen Windy blev et stort radiohit. Den er siden blevet fulgt op af et album, adskillige singler, og lige nu er de aktuelle med EP’erne Limbo og Lagune, som har bragt dem rundt i Europa, til USA og ført til DMA-priser for Årets Hit og Årets Gruppe. Nu er trioen klar til igen at indtage Plænen med deres forførende R&B med et twist af skandinavisk coolness.

Luk vindue

31. august, kl. 22:00

Mew

Symfonisk rock

Mew

Symfonisk rock

Igennem to årtier har Mew begejstret både musikelskere og kritikere verden over med deres alternative popsange, udfordrende rockunivers og imponerende visuelle profil. Sidste år udgav de deres 7. studiealbum, Visuals, turnerede efterfølgende på tværs af kloden og var på stadionturné med Coldplay. I år er det 15 år siden deres gennembrudsalbum Frengers blev udgivet, og det fejrer den banebrydende trio med en Frengers festival-turné i Danmark, hvor de for første gang spiller albummet fra start til slut.

Luk vindue

07. september, kl. 22:00

Rasmus Seebach

Øjeblikkets største stjerne

Rasmus Seebach

Øjeblikkets største stjerne

Billetterne til Inner Circle er udsolgt, men det er stadig muligt med årskort eller almindelig entré til Tivoli at opleve koncerten fra resten af Haven.

Rasmus Seebach er Danmarks absolut største stjerne!
Med sine dansksprogede popsange har han fundet vej til både hitlister, priser og utallige fans. Hans live shows er kreative og spektakulære, og han er kendt for at give sine fans en ekstremt nærværende koncertoplevelse.
Det har længe stået på vores ønskeliste at få Seebach til Tivoli, og vi ved med sikkerhed, at mange af vores trofaste gæster har det på samme måde. I anledning af udgivelsen af hans nye album, Før Vi Mødte Dig, var han forbi Orangeriet og give en mini-koncert i efteråret. Det smagte af mere, og det får vi heldigvis nu.

Luk vindue

14. september, kl. 22:00

CV Jørgensen

Endelig!

CV Jørgensen

Endelig!

8 år!
Så længe siden var det CV Jørgensen sidst havde stået på en scene, da han annoncerede fire koncerter i foråret 2018. Dét havde hans fans længe krydset fingre for og koncerterne blev udsolgt med det samme. Nu er turnéen udvidet med en festival sommer som bringer CV til Tivoli og heldigvis for det.
Med sig har han et stærkt hold bestående af guitarist Rune Kjeldsen, bassist Knut Henriksen, Gert Smedegaard på trommer og Gustav Ljunggren på tangenter mm. I løbet af forårets koncerter har de spillet sig grundigt sammen og er klar til at tage livtag med de store scener og præsentere publikum for et udvalg af de CV Jørgensens store katalog af syregrønne evergreens.

Luk vindue

21. september, kl. 22:00

Søren Huss + Carl Emil Petersen

Danske viser og sange

Søren Huss + Carl Emil Petersen

Danske viser og sange

Fredagsrock siger tak for i år med to eftertænksomme herrer, der har formuleret deres tanker og omsat det til dansksprogede sange.

Dannebrogs-boxershorts! Dét, og intet andet, er Søren Huss iført på coveret til sit seneste album Midtlivsvisen fra 2017. Her fortæller Søren Huss om tilværelsen set fra hans placering i midten af et helt almindeligt liv. Både tekster og vokal rammer så meget plet, at albummet af Politikens anmeldere er kåret som årets bedste dansksprogede album, og det har vundet kritikerprisen Steppeulven for årets bedste album. At Søren Huss stiller op iført Dannebrogs-boxershorts på scenen, er næppe sandsynligt, men det bliver med sikkerhed en intim koncertoplevelse, hvor Søren Huss med nærvær og integritet indtager Plænen til årets sidste Fredagsrock.

Den tidligere forsanger fra Ulige Numre, Carl Emil Petersen, åbner årets sidste koncerter på Plænen. Han udgav sidste år sit debutalbum som solo artist, Natradio. Det fik pæne anmeldelser og følges i foråret op med en landsdækkende turné, hvor Carl Emil Petersen går på scenen kun i selskab med sin guitar og fyldte sale! Til sommer er det den store band lyd, der skal luftes, og med ny-klassikere som Frit Land og København, bliver der god mulighed for at skråle med i kor.

Luk vindue