13. april 2018

Christopher

Vi er glade for at afsløre, at årets første Fredagsrock-koncert er med Christopher, og det er den 13. april. Han har stået på Plænen mange gange før, og han er en klar Tivoli-favorit, som vi ser frem til at byde velkommen tilbage.

I øjeblikket er han i studiet, og mon ikke vi får lov at høre noget af det nye materiale? Vi kan ikke forestille os en bedre start på den nye sæson, og vi glæder os til at dele resten af programmet med jer. Følg med her på siden. 

14. april, kl. 22:00

Gulddreng + Page Four

Unge stjerner åbner Fredagsrock

Gulddreng + Page Four

Unge stjerner åbner Fredagsrock

Til at få sat årets Fredagsrock i gang med et passende brag, har vi været heldige at få besøg af hele to af øjeblikkets største magneter hos det unge publikum.

Med monsterhittet Se mig nu brød Gulddreng godt og grundigt igennem til et bredt publikum, der hele sommeren 2015 sang med på tekster om modeller og Gulddrengs succes hos damerne. Der har ikke været grund til at se sig tilbage siden, og efter udsolgte koncerter i Store Vega indtager han nu for første gang Fredagsrock.

Det er tredje gang Page Four er med i Fredagsrock-programmet, og det bliver et dejligt gensyn. De sprang direkte ind på hitlisterne med Sommer og har fulgt succesen op med Fucking Smuk og Du og Jeg. Med deres seneste single Vinder har Lauritz, Stefan, Jonas og Pelle slået fast, at de er kommet til de danske hitlister for at blive. Page Four turnerer flittigt, og deres live set er gennemtestet til denne sommer. Vi er glade for at have de populære drenge i Haven til årets første Fredagsrock.

Luk vindue

21. april, kl. 22:00

Joey Moe

Vellykket dansk pop

Joey Moe

Vellykket dansk pop

Med nummeret Million skabte Joey Moe sommerens hit 2014! Han var her, der og allevegne på landets radiostationer og lå nummer 1 på hitlisten i fem uger. Det er bare et af de mange højdepunkter, Joey Moe kan skrive på sit CV. Hvis man læser lidt op på hans gøren de seneste år, finder man hurtigt ud af, at han er en særdeles aktiv herre. Han har allerede udgivet sit 6. studiealbum, haft over 25 platin- og guldcertificeringer med titler som Flip It (Like a DJ), Yo-Yo, Gi’ Mig og Smukkest på en søndag samt deltaget i de populære tv-shows Toppen af Poppen og Voice Junior. Og så er han selvfølgelig hele tiden ude at spille sin musik for et levende publikum. For første gang står han alene på Fredagsrock-scenen, og det er vi mange, der ser frem til.

Luk vindue

28. april, kl. 22:00

WhoMadeWho + bob hund

Dobbeltkoncert med eksperimenterende og alternativ pop

WhoMadeWho + bob hund

Dobbeltkoncert med eksperimenterende og alternativ pop

Trioen WhoMadeWho har gennem flere år positioneret sig som et af landets allerbedste live bands. Det beviste de sidst de gæstede Tivoli, hvor Plænen hoppede i takt til deres bankende beats. De er på vej med en ny plade i 2017, og mon ikke vi igen får en smag af bandets flair for den sikre popmelodi? Koblet sammen med bandets personlige stil har det sikret dem en særlig position på den internationale scene samt en stor fanskare i samtlige afkroge af verden. En april-aften på Plænen kan godt være en kold fornøjelse, men vi er fortrøstningsfulde, for i selskab med WhoMadeWho kan det alligevel godt gå hen og blive en sveddryppende aften, hvor Plænen for en stund bliver Den gamle Haves hoppeborg.

bob hund er den perfekte kickstarter til ’kalas på Tivoli’. Skåne-bandet, der i 2013 lavede det ultimative benspænd på sig selv og solgte alle deres instrumenter, er siden genopstået, men uden instrumenter. Præmissen for alle deres koncerter er nu, at de må låne, hvad de skal bruge, hvor de spiller! Det har ikke holdt dem tilbage, men tværtimod åbnet for en masse alternative projekter som stumfilmskoncerter, opera og bob hund-middage. Det dejligt gakkede gadekryds af et band, med karismatiske Thomas Öberg i front, har gennem næsten 25 år henrykket publikum med deres vilde og dedikerede live show, og vi tør godt love, at det bliver en livlig aften i Tivoli.

Luk vindue

05. maj, kl. 22:00

Infernal + Kongsted

Dansefest under åben himmel

Infernal + Kongsted

Dansefest under åben himmel

For første gang i fire år har Infernal udgivet ny musik, og den lange pause har givet Paw & Lina mulighed for at finde frem til en ny lyd. Duoen, der stensikkert har leveret dampende baskere til dansegulvet, har fundet ind til et blødere gear, hvor du – med deres ord – i stedet for at blive pisket, føler dig aet af musikken og kan gynge derudaf, mens du danser. For tag ikke fejl, du skal stadig iføre dig danseskoene og forberede dig på en koncert, hvor der er fuld fart frem, og hvor de gamle kendinge selvfølgelig også bliver trukket op af hatten! Infernal er et eksplosivt live band, og der er festgaranti på Plænen.

Til at starte festen kommer DJ Kongsted og sætter Plænen i svingninger med sit originale mix og bassdrop. Kongsted har modtaget adskillige priser for sine dj-skills, eksempelvis Årets Club DJ ved Danish DJ Awards i både 2010 og 2011. Hans gennembrudshit Chuck Norris har over 12 millioner streams på Spotify og har hjembragt ham yderligere priser. Det bliver ikke noget problem at holde varmen, for det er umuligt at stå stille, når han river mixeren rundt og inviterer til kalas under åben himmel.

Luk vindue

12. maj, kl. 22:00

Johnny Madsen

Rock’n’roll troubadour

Johnny Madsen

Rock’n’roll troubadour

Siden han i 1982 udgav sit første solo-album, har Johnny Madsen rejst land og rige rundt med sin musik. Med sig har han sit faste hold bestående af Knud Møller (guitar) Niels Mogensen (bas og kor) og Henrik From (trommer), og til sammen tager de sig kærligt af Johnny Madsens klassikere som Udenfor Sæsonen, Johnny The Blues og Æ Kør’ O Æ Motorvej. Blandingen af hjemstavnsfortællinger serveret som både country, rock og blues og med Johnny Madsen som karismatisk centrum har gjort manden og hans musik overordentlig populær, og vi glæder os til at han indhyller Plænen i lidt Vesterhavsgus medbragt fra Fanø.

Luk vindue

19. maj, kl. 22:00

Kato + TooManyLeftHands

Clubbing-stemning på Plænen

Kato + TooManyLeftHands

Clubbing-stemning på Plænen

Kato er for længst trådt ud af studiet og frem på scenen. Siden han i 2010 udgav sit første album Discolized med kæmpe-hittet Turn the Lights On, har han rejst landet rundt på kryds og tværs og spillet på såvel de små klubber som de store festivaler. Han har leveret adskillige store hits, oftest med besøg af skiftende stjerner på vokal. Han har 16 Guld- og Platinplader, over 75.000.000 streams på Spotify, 500.000 solgte singler, 40.000 solgte albums og vundet utallige awards – tallene taler for sig selv. Selvom han er trådt længere frem i rampelyset, foretrækker han stadig at overlade mikrofonen til andre, mens han passer sin pult. Det er dér, han suverænt skruer op for dansegulvet og får stemningen helt i top med sit personlige mix og et altid imponerende lysshow.

Den populære DJ og producerduo TooManyLeftHands har rigeligt at se til. Siden vennerne Martin Nick og Anders K for tre år siden for sjov satte sig sammen i studiet og blev enige om at sende et track til Ibiza Global Radio, er det gået slag i slag. De vandt nemlig Ibiza Anthem samt en række spillejobs på party-øen, og det udviklede sig hurtigt til, at de blev en meget efterspurgt dj-duo. De har spillet på de største elektroniske klubber og festivaler og hjemtog i 2015 både en Danish Music Award, som Årets Danske Clubnavn og en Danish DeeJay Award for Årets DJ. Mens vi venter på deres første EP udspil, kan vi nyde godt af den særlige evne, de gerne citeres for: ”Vi ved, hvordan man holder en god fest!”

Luk vindue

26. maj, kl. 22:00

Medina

Hele Danmarks pop-diva

Medina

Hele Danmarks pop-diva

Medina er det tætteste, vi kommer på en vaskeægte pop-diva herhjemme. Med sine melankolske club-bangere har hun hærget både hitlister og dansegulve, siden hun bragede igennem med storhittet Kun for mig i 2008. Hun har turneret Danmark tyndt med sit ekstravagante show og også indtaget Tyskland. Med kæmpehittet Jalousi, markerede Medina et skift i retning af en mere dansk sangskriver-tradition med fokus på tekst og melodi og ikke så meget den studie-præparering af lyden, som ellers har været hendes varemærke. Det var en mere ærlig, nøgen og måske også moden Medina, der trådte frem. Siden har hun udgivet den både hip hop- og r’n’b-inspirerede EP Arrogant samt det engelsksprogede album We Survive. Som ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp har hun arbejdet for at engagere unge mennesker i velgørende, frivilligt arbejde, og i efteråret blev hun hædret med DMA Æresprisen. Medina ligger ikke på den lade side, og man kan helt sikkert forvente en storslået optræden, når hun igen indtager Plænen. Mens vi venter, kan vi gætte på, om det er pop-prinsessen, divaen eller den modne sangerinde, der træder op på scenen denne forårsaften.

Luk vindue

02. juni, kl. 22:00

Beth Hart

The Voice of Blues

Beth Hart

The Voice of Blues

Amerikanske Beth Hart har været en yndling hos publikum, siden hun som helt ung bragede igennem med sin karakteristiske, rustne stemme. En stor stemme, der på én gang rummer lyden af dyrt købte erfaringer, Californiens solbrændte ørken og livet på landevejen. Og det er netop, hvad Beth Hart i høj grad er: en turnerende musiker, der lever og ånder for at spille sin musik live. Gang på gang tryllebinder hun sit publikum ved medrivende koncerter, og hun har flere gange udtalt, at hun går i ét med publikum, når hun optræder. For Beth Hart er publikum en del af koncerten på lige fod med de øvrige musikere på scenen, og det gør det til noget ganske særligt at være en del af hendes optrædener. Hun har en meget loyal fanskare, og uanset om du har oplevet Beth Hart live tidligere eller ej, kan du være sikker på, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige, når den karismatiske sangerinde lukker dig helt indenfor i det inderste af sin sanger-sjæl.

Luk vindue

09. juni, kl. 22:00

CHIC feat. Nile Rodgers

Dampende disco og hit-parade

CHIC feat. Nile Rodgers

Dampende disco og hit-parade

Nile Rodgers har som guitarist og producer sat et markant mærke på ufatteligt meget popmusik, og han er utvivlsomt en af de mest indflydelsesrige musikere gennem de sidste 40 år! Sammen med Bernard Edwards grundlagde han i 1976 discobandet CHIC, der sprøjtede titler som Le Freak, Good Times, I Want Your Love og Everybody Dance. I 2015 udgav CHIC singlen I’ll Be There, en forsmag på albummet It’s About Time, som bliver det første i 25 år og den røg direkte ind som #1 på Billboard Dance Chart.

Nile Rodgers har blandt mange andre produceret for David Bowie (Let’s Dance) og Madonna (Like A Virgin) og hans seneste samarbejde med eksempelvis Avicii, Disclosure og Daft Punk (Get Lucky) viser, at han stadig i dag er en ekstrem vigtig spiller for den aktuelle og nutidige musik.

Bernard Edwards og Nile Rodgers skabte Sister Sledge kæmpesuccesen We Are Family og de står bag Diana Ross største succeser, I’m Coming Out og Upside Down. Edwards døde i 1996 og siden har CHIC turneret som CHIC feat. Nile Rodgers, som denne aften står på Plænen. Vi tør næsten godt love, at alle på tværs af generationer flere gange vil nikke genkendende og tænke ’Har han også lavet den?’

Luk vindue

16. juni, kl. 22:00

Danseorkestret + Zapp Zapp

Dansk funk og soul

Danseorkestret + Zapp Zapp

Dansk funk og soul

Danseorkestret har holdt sammen i 30 år som band. Det fejrer bandet med at udgive nye sange i foråret og ved at vende tilbage til Plænen i Tivoli. Første gang de optrådte her var i 1986 - på toppen af deres popularitet.

Kom og hør Jørgen, Jacob, Rasmus og Danseorkestret ur-opføre helt nye sange og syng med på de uopslidelige hits Kom Tilbage Nu, Regndans, Du og Mig og Bamboozled.

Erann DD har været frontmand både som solist og i Drori-Hansen Furniture, men det hele startede i funkbandet Zapp Zapp, som dominerede dansegulvene i start 90’erne. Med super hittet You Better Believe, katapulterede Erann sig selv ind på både den danske musikscene og i pigernes hjerter. Zapp Zapp har ikke stået på scenen sammen siden 1994. Fans har i årevis sukket efter en genforening, og nu er det lykkedes at samle bandet i Tivoli til en eksklusiv one off koncert sammen med Danseorkestret.

Luk vindue

23. juni, kl. 22:00

Gnags

Hele Danmarks Mr. Swing King

Gnags

Hele Danmarks Mr. Swing King

Gnags har ry for at være et af landets bedste live bands og med karismatiske Peter A. G. i front sammen med bassist og guitarist Per Frost som indpisker, er Gnags tilbage i stærk opstilling. Hele sidste år fejrede de deres 50 års jubilæum 1966-2016, og heldigvis har de besluttet sig for at forlænge festlighederne ind i sommeren 2017. De har tilmed taget den gode energi fra scenen med sig ind i studiet og skabt deres første album i 8 år. Sommerens koncert byder således på nye numre, men er samtidig en gylden mulighed for at høre klassikere som Vilde Kaniner, Mr. Swing King og Den Dejligste Morgen. Alt sammen leveret med en smittende energi og livsglæde, som i 50 år har karakteriseret bandet og deres koncerter.

Luk vindue

30. juni, kl. 22:00

Brian Wilson presents Pet Sounds

Legendarisk sangskriver

Brian Wilson presents Pet Sounds

Legendarisk sangskriver

Det er ikke en overdrivelse at kalde Brian Wilson for en af det 20. århundredes allerstørste og indflydelsesrige sangskrivere. Han står bag klassikere som Surfer Girl, In My Room, I Get Around, Don’t Worry Baby, Fun, Fun, Fun, Help Me Rhonda og California Girls, og sammen med sit familieband Beach Boys nåede han op mod 25 Top 40 placeringer og ni guldsælgende albums i træk! Men det var ikke nok for det musikalske geni, og i 1966 planlagde han tre udgivelser, der blev afgørende for både hans egen og popmusikkens fremtid.

Det første var albummet Pet Sounds, som opnåede #10 på album-listen, fire Top 10 og yderligere to Top 40 placeringer. Pet Sounds er blevet udråbt som det bedste album nogensinde! Dernæst kom singlen Good Vibrations, som gik #1 i hele verden, blev deres første million sælgende single og en milesten i musikhistorien. Wilsons næste projekt var albummet SMiLE, og forventningerne blev hurtigt uhyggeligt høje. Men en kombination af tekniske udfordringer, pladebranchens pres, gruppens interne balance og Wilsons personlige problemer gjorde, at albummet måtte udsættes, og i 37 år var SMiLE det mest berømte, ufærdige og uudgivne album!

I de mellemliggende år udgav og optrådte Wilson i eget navn, og i 2003 annoncerede han højst uventet en række koncerter i Royal Albert Hall, hvor SMiLE for første gang blev fremført i sin helhed, live på scenen. I 2004 blev Brian Wilson presents SMiLE udgivet som cd og indtog igen toppen af hitlisterne i både US og UK.

Det er med andre ord en sagnomspunden herre, der indtager Haven denne fredag. Vi glæder os utroligt meget til at tage imod en af musikhistoriens allerstørste og lade os forføre af hans mytiske stemme.

Luk vindue

07. juli, kl. 22:00

House of Pain + Clemens

Nostalgisk hip hop

House of Pain + Clemens

Nostalgisk hip hop

Amerikanske House of Pain er grundlagt af frontmanden Everlast, hans high school-ven Dannyboy samt DJ Lethal, og da de i 1992 fik et gigantisk hit med Jump Around, var vejen som hip hop-stjerner banet for dem. Allerede i 1996 gik de hver til sit og fortsatte med hver deres forskellige kunst- og musikprojekter, men i 2010 fandt de sammen igen og har siden turneret. Det bringer dem nu til Tivoli, og vi glæder os til at hoppe med.

Inden de amerikanske rappere slippes løs på scenen, indtager Clemens Plænen med sine hudløst ærlige og flabede rim. Han kan i år fejre 20-års jubilæum med debut-albummet Regnskabets Time, som blev en øjeblikkelig succes tilbage i 1997. Siden har han udgivet en stribe anmelderroste plader, og hans suveræne leg med ord har ført ham videre til teaterverdenen, hvor han har markeret sig som tekstforfatter. I februar spillede han for udsolgte sale i landets største byer, så det er et super oplagt hold, der gør klar til at indtage sommerlandet med deres jubilæums-fest.

Luk vindue

14. juli, kl. 22:00

Erykah Badu

Lunefuld soul

Erykah Badu

Lunefuld soul

Med sin sexede og mystiske vokal startede Erykah Badu et nyt kapitel i soul og r’n’b musik-historien i slut 90’erne. Hendes karakteristiske blanding af hip hop, jazz og soul har givet hende titlen Queen of Neo Soul. Debut-albummet Baduizm fra 1997 sendte hende direkte ind på hit- og salgslisterne, stærkt fulgt op af Mama’s Gun i 2000.

Badu er ikke bare sangerinde – hun har markeret sig som politisk aktivist, erklæret sig veganer og er desuden holistisk healer, dj og skuespiller. Hun er kendt for sin eklektiske stil med enorme turbaner bundet op på hovedet. Hun har ikke besøgt Danmark siden 2009 og vi ser frem til at få alle sanser stimuleret af den excentriske sangerinde, når hun for første gang skal optræde i Tivoli.

Luk vindue

21. juli, kl. 22:00

Mads Langer

Populær singersong-writer

Mads Langer

Populær singersong-writer

Mads Langer har været vidt omkring for at finde tilbage til sig selv og resultatet blev det både tungere og mere dystre men også mere ærlige album Reckless Twin, der udkom sidste år. Der skulle ikke mindre end 80 sange til, før Mads kunne vælge de 11 numre, som er at finde på albummet. Det har været lidt af en proces, der blandt andet har bragt ham til Californien, hvor et overraskende samarbejde med Sune Wagner har haft stor betydning for albummets endelige finish.

Med sit femte studie-album er Mads for alvor trådt ind i superligaen af danske musikere. Han er blevet en stjerne med gigantiske radiohits og utallige udsolgte koncertsale i hele landet, og alligevel er der en klar Langer’sk signatur. Som altid er melankolien til stede i sangene, men der er tilføjet skarpere kanter og former. Det er blevet taget godt imod af hans fans, og vi glæder os til at få Mads Langer tilbage på Plænen til et brag af en sommerkoncert med en af øjeblikkets største, danske stjerner.

Luk vindue

28. juli, kl. 22:00

Rasmus Walter + Noah

Stærke danske stemmer

Rasmus Walter + Noah

Stærke danske stemmer

I knapt et årti har Rasmus Walter sunget på engelsk som forsanger for Grand Avenue, men solo har han valgt at indspille på dansk, og det er der kommet nogle nærværende og vedkommende sange og tekster ud af. I 2016 kom hans fjerde solo-album Himmelflugt med sange om at give sig tid og være til stede i nuet fremfor at være på udkig efter det næste fix, og nok en gang slår han fast, at han mestrer diciplinen at skrive iørefaldende popsange. På sine tidligere udgivelser har han kunne fejre guld, han spiller for udsolgte, sale hver gang han tager på turné og han har stribevis af radiohits bag sig. Med titler som Dybt Vand, Endeløst, Knust Glas og På en Dag Som i Dag med sig i bagagen er bunden lagt til en stor koncert.

Til at starte koncerten får vi besøg af Troels Gustavsen, som er sangeren bag kunstnernavnet Noah. Med sit dansksprogede pop og melankolske univers har Noah sunget sig ind på de danske radiostationer og streamingtjenester samt ikke mindst hos et live-publikum med udsolgte koncerter over hele landet. Noah har en række #1 placeringer samt dobbelt platinsalg med fra sine mange hit-singler som Før Vi Falder, Alt er forbi, Over Byen og På Vej Hjem. Der er gode muligheder for at give sig hen og synge med, når Noah åbner ballet på Plænen.

Luk vindue

04. august, kl. 22:00

Burhan G

Danmarks crooner nr. 1

Burhan G

Danmarks crooner nr. 1

Burhan G er aktuel med sit 5. album, Pas På Pigerne, hvorfra den kækt swingende single Lucy var første udspil. Det er en ny version af Burhan G – balladerne er trådt i baggrunden til fordel for ballademageren, der hylder pigerne i sit liv, men det er stadig alt sammen suverænt udført af en af Danmarks mest suveræne stemmer.

Burhan G har for længst cementeret sin status som nutidens helt store crooner og entertainer. Siden hans første dansksprogede single i 2008 er det gået støt og sikkert op ad bakke med hans solokarriere. Sidst han stod på Plænen var i 2014 – siden er der sket rigtig meget for Burhan G, der har vundet adskillige priser, er blevet far og sammen med Rasmus Bjerg var vært ved DMA 2016.

Fredagsrock-gæsterne kan glæde sig til en særlig oplevelse med Burhan G, der altid leverer både storslået scenografi og sceneoptræden, men samtidig intimitet og nærvær med sit dedikerede publikum. På denne turné har han håndplukket et hold af de bedste musikere til at levere et topklasse-show.

Luk vindue

11. august, kl. 22:00

Lil Wayne

Flabet sydstats rap

Lil Wayne

Flabet sydstats rap

Lil Wayne er en af hip hop’ens bedst sælgende stjerner! Han har hjemtaget fire Grammy-statuetter og slået Elvis Presleys rekord med flest hitlisteplaceringer for en solist i USA. Han var med til at omdefinere musikindustrien, da han fra midten af 00’erne gav sin musik væk som mixtapes og alligevel lå på toppen af hitlisterne med millioner af solgte albums. Han fik sin første pladekontrakt i hus ved at indspille et freestyle-rap på pladeselskabets telefonsvarer – da var han 11 år. Første album udkom i 1999 og med singletitler som Lollipop og How to Love og album serien Tha Carter I, II og <7>III har han holdt sig på toppen af amerikansk hip hop. Nu skal han en tur i Tivoli, og vi glæder os usigeligt til at tage imod ham på Plænen.

Luk vindue

18. august, kl. 22:00

Phlake + CHINAH

Danske musik-kometer

Phlake + CHINAH

Danske musik-kometer

Sidste år var Phlakes store gennembrudsår. Omkring et år efter deres første egentlige koncert hjemtog de ikke mindre end fem priser ved DMA 2016. I det mellemliggende år har de turneret over hele landet, spillet for udsolgte sale og festivaler samt leveret gedigne hits med titler som Angel Zoo, Faded og ikke mindst Pregnant, som fik alle til at synge med på omkvædet om at svømme i Oreo’s.

Med en baggrund i henholdsvis hip hop og coverband har Jonathan Elkjær og Mads Bo taget det bedste fra deres verdener og fundet frem til deres egen lyd: Rythm&Balls, et miks af lækkerheden fra r&b og hårdheden fra hip hoppens rytmespor. De er allerede erfarne gæster på Plænen, idet de sidste år spillede på Offspring festivalen samt sprang til med kort varsel, da amerikanske Haim sidste år måtte aflyse. Vi glæder os til at have dem tilbage i Tivoli.

Forsangerinde Fine Glindvads vokal er limen i det mix af genrer, CHINAH har specialiseret sig i. Deres leg med både r&b, pop og electronica er grundessensen i den minimalistiske, skandinaviske tone, som har banet vejen for deres succes det sidste års tid. En succes, som foreløbig er kulmineret i både danske og udenlandske shows, millioner af streams på Spotify samt ikke mindst P3 Guld prisen som P3 Talentet 2016 – en flot og eftertragtet hæder. Det er med andre ord et band med masser af selvtillid med sig i kufferten, der indtager Plænen og omfavner Tivoli med deres gode stemning.

Luk vindue

25. august, kl. 22:00

5 Seconds of Summer

Bragende populært boyband

5 Seconds of Summer

Bragende populært boyband

For kun fem år siden holdt 5SoS deres debut-koncert foran 12 personer på et lokalt hotel i Sydney. Tre år senere spillede de to aftener i træk for fulde huse i Los Angeles foran 25.000 mennesker. Det er med andre ord gået ufatteligt hurtigt for de fire drenge, guitaristerne Luke og Michael, trommeslager Ashton og bassist Calum. Deres selvbetitlede debutalbum gik direkte som #1 på Billboard 200 og lå nr. 1 på iTunes i 76 lande! Deres andet album Sounds Good, Feels Good gik nr. 1 på iTunes i 50 lande få timer efter pre-order-salget startede, og de har været på to verdensturnéer, hvor de sammenlagt har spillet live for over 1,7 millioner fans. En imponerende præstation af det unge band, som i øjeblikket forbereder deres tredje album. Der er masser at glæde sig til, når de besøger Den gamle Have i København, og vi spår trængsel på de forreste rækker helt fra morgenstunden.

Luk vindue

01. september, kl. 22:00

Karl William + SAVEUS

Melankolsk og potent

Karl William + SAVEUS

Melankolsk og potent

Karl Williams voksne og myndige stemme oser af erfaring, og han leverer sine finurlige tekster med sin egen helt sikre stil og attitude. I sin ærlige og poetiske tilgang finder han lydmæssigt sine rødder i r’n’b, og hans rolige rap lander blødt på de tunge beats og melankolske melodier, der udgør musikken. Den opskrift har sikret ham masser af loyale fans, rosende ord fra anmelderkorpset og P3 Prisen, da den blev delt ud i oktober 2016.

Det er første gang Karl William, skal stå på den store scene i Tivoli, og det samme gælder SAVEUS. Bag kunstnernavnet SAVEUS gemmer sig den 24-årige producer, sanger og sangskriver Martin Hedegaard, der i foråret har besøgt de fire største danske byer med sit overvældende live show. Oprindelig blev han kendt som X-Factor vinderen Martin i 2008, men det har han lagt bag sig med aliaset SAVEUS. Der er i skrivende stund udkommet to singler Everchanging og Levitate Me, som begge er eksempler på en potent popmusik med store armbevægelser og knald på synthesizerne. Publikum og lyttere har taget godt imod SAVEUS, og til koncerten i Tivoli kan man forvente mere nyt materiale samt fuld fart på hele scenen.

Luk vindue

08. september, kl. 22:00

TV-2

Verdens lykkeligste band

TV-2

Verdens lykkeligste band

En enkelt koncert var alt hvad TV-2 spillede sidste år! Til gengæld blev det et tilløbsstykke af dimensioner på Smuk Fest, og den oplevelse rigere tager TV2 nu ud i sommerlandet for at øse ud af deres velkendte og imponerende sangkatalog. I over 35 år har de skabt fællesskab, glæde og sammenhængskraft. Læg dertil spillelyst til at give gamle sange nyt liv samt Københavns smukkeste Have og så har du opskriften på en sensommeraften i det bedste selskab og omgivelser.

Luk vindue

15. september, kl. 22:00

The Savage Rose & Tivoli Copenhagen Phil

To store orkestre tørner sammen

The Savage Rose & Tivoli Copenhagen Phil

To store orkestre tørner sammen

Når Savage Rose og Tivoli Copenhagen Phil tager imod på Plænen, er det den ene af to muligheder for at opleve det unikke samspil mellem Danmarks gennem tiden største rockband og det brusende symfoniorkesters storladne lyd.

Igennem 50 år har Annisette haft sin helt egen urørlige position som sangerinde i dansk musikliv og som både vokal og visuel hovedperson i The Savage Rose. Hun er en levende legende og et symbol på dansk rockhistories spæde start. Hun har tilbragt størstedelen af sit liv på scenen eller på landevejen sammen med sit band, som er i denne stærke opstilling: Palle Hjorth (klaver, Hammond-orgel, harmonika), Jacob Falgren (kontrabas, el-bas), Anders Holm (trommer), Rune Kjeldsen (guitar) samt Naja Koppel og Amina Carsce Nissen (kor). Snyd ikke dig selv når Tivoli åbner dørene for en Savage Rose-oplevelse uden sidestykke.

Luk vindue

22. september, kl. 22:00

Nik & Jay

Gigantiske hits og masser af attitude

Nik & Jay

Gigantiske hits og masser af attitude

Fredagsrock lukkes i år med et brag af en fest, når Nik & Jay kommer med deres hidtil størst anlagte show – det bliver spektakulært! Duoen er kendt for at lave de flotteste og vildeste live shows samt for lige at give det en tand ekstra, når det gælder Plænen – ’Vores egen baghave’, som de foretrækker at omtale Tivoli.

På den anden side af deres stort anlagte Arena Tour er de spillet i forrygende form til at sprede kærlighed ud over publikum. De lover mere musik, mere show, mere magi, tættere på, rent og råt – altid med hjertet på rette sted. De har rigeligt med hits klar på set-listen, både gamle og nye titler, så lad alle forbehold blive hjemme og overgiv dig til Nik & Jays smittende energi – du kommer ikke til at fortryde det.

Vi opfordrer alle til at komme tidligt og få de gode pladser på Plænen - vi forventer mange gæster i Haven.

Luk vindue

Nyhedsbrev

TILMELD DIG FREDAGSROCK NYHEDSBREV

Så modtager du altid seneste nyt om koncerter og specialtilbud!

Ja tak. Jeg vil gerne have tilsendt emails om attraktive medlemsarrangementer og -tilbud, Tivoli løbende tilbyder. Jeg har læst og forstået
samtykkeerklæringen