Indgange

Indgange til Tivoli

Der er tre indgange til Fredagsrock i Tivoli:

  • Hovedindgangen på Vesterbrogade 3
  • Banegårdsindgangen på Bernstorffsgade over for Hovedbanegården
  • Indgangen ved Glyptoteket på hjørnet af Tietgensgade og H. C. Andersens Boulevard. Denne indgang er åben for gæster med forkøbte entrébilletter, Tivolikort Sølv eller Tivolikort Guld.
  • VIP-indgangen, som du finder ved Hovedindgangen på Vesterbrogade, kan du benytte, hvis du har et Tivolikort Guld. Her er der adgang i tidsrummet fra kl. 20-22.  

Læs mere om Tivolikort Guld her.

 

Parkering

Rabat med APCOA

APCOA giver rabat på parkering i deres tre P-anlæg nær Tivoli mod gyldigt Tivolikort, Tivolikort Sølv, Tivolikort Wild eller Tivolikort Guld.

Som kortholder kan du opnå rabat på din parkering på følgende måde:

Du kan benytte appen APCOA FLOW til at betale for parkering i et af de tre P-anlæg:

• Axel Towers P-kælder – Axeltorv 2, 1609 København V
• Saga P-hus – Vesterbrogade 25, 1620 København V
• Nyropsgade P-hus – Nyropsgade 6, 1602 København V

Du skal blot indtaste dit kortnummer under ”bonus- og værdikoder”, hvorefter din rabat indløses. Du kan herefter starte din parkering i APCOA FLOW. Læs mere om APCOA FLOW her.

Parkering

Parkering ved Tivoli

Kommer du i bil til Tivoli, skal du være opmærksom på, at København er inddelt i parkeringszoner.

Tivoli ligger i grøn zone, og gaderne omkring Tivoli ligger i henholdsvis grøn og rød zone. På billetautomaterne kan du se, hvilken zone du befinder dig i.

Vær opmærksom på, at der er opsat zonetavler ved alle indfaldsveje til betalingsområdet i Indre By. Zonetavlerne er vist med blåt. Når du forlader betalingsområdet, er det markeret med et lignende skilt, denne gang er det gråt og overstreget.

Ved tidsbegrænset parkering skal der bruges p-skive. Husk, at p-skiven skal indstilles ved parkeringens start. Hvis parkeringen begynder før en periode med tidsbegrænsning og fortsætter ind i denne, skal viseren indstilles på det tidspunkt, tidsbegrænsningen begynder. 

Se kort over zoner

Priser og billetter
Du køber din p-billet i de opstillede billetautomater. Når du bruger betalingsautomaterne, bliver din betaling registreret digitalt. Du altså får ikke længere en P-billet, der skal lægges i forruden.

Du har også mulighed for at betale via parkeringsapps. Se her, hvilke betalingsapps du kan bruge til betaling for parkering i København.

Sidste mulighed er at købe et periodekort. Det er billigere at parkere med periodekortet, end hvis du betaler for parkering fra dag til dag. Med et periodekort betaler du kun for parkering i hverdagene. Du skal mindst bestille til fem hverdage og højst for 12 måneder. Læs mere her.

Elbiler, brintbiler og elmotorcykler kan parkere gratis i gadeplan på offentlige parkeringspladser, mens de skal betale den gældende takst i Københavns Kommunes underjordiske parkeringsanlæg. Plug in-hybridbiler skal fortsat betale gældende takst i betalingsområdet.

Sikkerhed

Din sikkerhed til Fredagsrock

Din tryghed og sikkerhed til Fredagsrock har højeste prioritet for os i Tivoli. Der arbejdes løbende på at videreudvikle vores crowd-safety koncept, da vi gerne vil blive ved med at være blandt de bedste i Danmark på dette område.

Alle koncerterne bliver grundigt risikovurderet, og den sikkerhedsmæssige planlægning og afvikling foregår i tæt samarbejde med Københavns Brandvæsen og Københavns Politi.

Der bliver lukket for adgang til Tivoli, når antallet af gæster i Haven har nået en bestemt grænse. Dette gør vi både i forhold til sikkerheden - men også for at give vores gæster i Haven en god koncertoplevelse. Det er yderst sjældent, at Tivoli lukker indgangene – men muligheden kan forekomme. Derfor er det altid en god idé at komme i god tid.

Under Fredagsrock vil der være sygeplejersker til stede på koncertpladsen. Herudover har Tivolis crowd safety-medarbejdere gennemført en særlig crowd safety-uddannelse og er blandt andet rustet til at yde livreddende førstehjælp. Tivolis sygeplejersker, kontrollører og crowd safety-medarbejdere er til stede for at hjælpe dig og for at sikre en tryg og sikker koncertoplevelse.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår starter og slutter Fredagsrock-koncerterne?
Fredagsrock-koncerterne starter kl. 22.00 og slutter senest kl. 24.00.  

Er der et bestemt antal billetter i salg?
Der er ikke et bestemt antal billetter i salg, da entrébilletten samt Tivolikortet også er gældende til aftenens koncert. Af hensyn til sikkerheden og for at give gæsterne i Haven en god koncertoplevelse vil indgangene dog blive lukket, når vi har nået det maksimale gæsteantal, eller sikkerheden kræver det af andre årsager. Vi anbefaler, at du kommer i god tid til koncerterne. Vi beder dig desuden være opmærksom på, entréprisen for voksne stiger til 210 kr. efter kl. 19.00 om fredagen. Børn kan komme ind på en børneentré til 60 kr. hele fredag – uanset tidspunktet.

Hvorfor er lyden ikke højere?
Af lovgivningsmæssige årsager er der en grænse for, hvor højt vi må spille. Kom derfor tidligt, og få en god plads på Plænen. Der vil være opsat lydanlæg med delay-kæde og surround sound, så lyden er af god kvalitet på hele koncertområdet.

Skal jeg holde øje med ulovligt videresalg af billetter til Fredagsrock i Tivoli?
Der findes hjemmesider og privatpersoner, der køber billetter i Tivolis Webshop og sælger dem videre til overpriser, hvilket ikke er tilladt ifølge dansk lovgivning. Husk derfor, når du køber billet, at den højest mulige pris for en print-selv-billet til en Fredagsrock-koncert er 135 kr., når du køber billet. Vær opmærksom på, at entréprisen for voksne stiger til 210 kr. efter kl. 19.00 om fredagen.

Er der aldersbegrænsning til Fredagsrock-koncerterne?
Alle er velkomne til Fredagsrock. Vi håber, alle vores gæster passer godt på hinanden under koncerterne. Tivoli serverer ikke alkohol for personer under 18 år.

Er der stroboskoplys til Fredagsrock-koncerterne?
Vær opmærksom på, at der ved nogle Fredagsrock-koncerter muligvis anvendes stroboskoplys. Lysblinkene kan udgøre en risiko for at fremkalde epileptiske anfald hos personer med fotosensitiv epilepsi.

Jeg er kørestolsbruger - kan jeg komme til Fredagsrock?
Alle Tivolis indgange kan benyttes af kørestolsbrugere og gangbesværede.
Der indrettes et særligt område for kørestolsbrugere til højre for scenen, som vi beder vores gæster i kørestole om at benytte. Tivoli bestræber sig på at gøre plads til kørestolsbrugeren, så der er udsyn til scenen. Kørestolsbrugere, der kan fremvise ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager.

Hvor finder jeg toiletter?
Der findes toiletter rundt i hele Haven. I Tivolis Havekort finder man en oversigt over placeringen af Havens toiletter.  Der findes handicaptoiletter i toiletgrupperne ved Pantomimeteatret, i Puslehuset og ved Glyptoteksudgangen. Herudover findes handicaptoiletter på en række af Havens restauranter samt i Glassalen og Koncertsalen.