Indgange

Indgange til Tivoli

Der er tre indgange til Fredagsrock i Tivoli:

  • Hovedindgangen på Vesterbrogade 3
  • Banegårdsindgangen på Bernstorffgade overfor Hovedbanegården
  • Indgangen ved Glyptoteket på hjørnet af Tietgensgade og H. C. Andersens Boulevard er åben for indgang med forkøbte entrébilletter, Tivolikort Sølv og Tivolikort Guld.

Hvis du har et Tivolikort Guld, kan du bruge VIP-indgangen, som du finder ved Hovedindgangen på Vesterbrogade. Her er der adgang i tidsrummet fra kl. 19-22.  

Læs mere om Tivolikort Guld her

 

 

Parkering med APCOA

Rabat med APCOA

Rabat for entrébetalende gæster uden Tivolikort
For at få rabat på din parkering kan du på Tivolis hjemmeside købe forudbetalt parkering i enten 3 timer, 5 timer eller ét døgn til et af APCOAs tre forskellige anlæg: Axel Towers P-kælder, Saga P-hus og Nyropsgade P-hus. Ved køb af dette får du et dokument med en stregkode, som du skal scanne i det P-anlæg, som du har købt parkering til. 

Der er automater på stederne med stregkodescannere. Efter du har scannet din billet indlæses værdien af din parkering i automaten, og du kan herefter påbegynde din parkering som du plejer. Skulle du have behov for yderligere parkeringstid kan du benytte betalingsparkering på APP’en APCOA FLOW fra din smartphone.

Rabat på parkering mod gyldigt Tivolikort, Tivolikort Sølv, Tivolikort Wild eller Tivolikort Guld for 2019
Som kortholder kan du opnå rabat på din parkering på to måder:

APCOA FLOW
Du kan benytte APP’en APCOA FLOW til, at betale for parkering i et af de tre P-anlæg. Du skal blot indtaste dit kortnummer under ”bonus- og værdikoder”, hvorefter din rabat indløses. Du kan herefter starte din parkering i APCOA FLOW. Læs mere om APCOA FLOW her. 

Tivolikort 
Du kan desuden benytte dit Tivolikort til, at få rabat ved parkering. Du scanner blot dit Tivolikort i en af vores betalingsautomater på stedet, hvorefter din rabat indløses med det samme

Læs mere om parkering

Parkering

Parkering ved Tivoli

Kommer du i bil til Tivoli, skal du være opmærksom på, at København er inddelt i parkeringszoner.

Tivoli ligger i grøn zone, og gaderne omkring Tivoli ligger i henholdsvis grøn og rød zone. På billetautomaterne kan du se, hvilken zone du befinder dig i.

Vær opmærksom på, at der er opsat zonetavler ved alle indfaldsveje til betalingsområdet i Indre By.

Zonetavlerne er vist med blåt. Når du forlader betalingsområdet, er det markeret med et lignende skilt, denne gang er det gråt og overstreget.

Ved tidsbegrænset parkering skal der bruges p-skive. Husk at p-skiven skal indstilles ved parkeringens start. Hvis parkeringen begynder før en periode med tidsbegrænsning og fortsætter ind i denne, skal viseren indstilles på det tidspunkt, tidsbegrænsningen begynder. 

Se kort over zoner

Priser og billetter

Se P-licenser (Tivoli ligger i grøn zone)

Du køber din p-billet i de opstillede billetautomater. Desuden er det muligt at købe forskellige andre billettyper. Du kan betale med mønter og kreditkort i billetautomaterne. De kort der kan anvendes er: Dankort og Visa/Dankort, Master/Eurocard, JCB, Diners, American Express.

Husk at billetter og kort skal placeres synligt i bilens forrude.

Sikkerhed

Din sikkerhed til Fredagsrock

Din tryghed og sikkerhed til Fredagsrock har en meget høj prioritet for os i Tivoli. Der arbejdes løbende på at videreudvikle vores crowd-safety koncept, da vi gerne vil blive ved med at være blandt de bedste i Danmark på dette område.

Vores crowd-safety-koncept er udviklet i samarbejde med blandt andre Buckinghamshire New University og Muskelsvindfondens Event Safety Crew. Alle koncerterne bliver grundigt risikovurderet, og den sikkerhedsmæssige planlægning og afvikling foregår i tæt samarbejde med Københavns Brandvæsen og Københavns Politi.

Der bliver lukket for adgang til Tivoli, når antallet af gæster i Haven når et bestemt antal. Dette gør vi både i forhold til sikkerheden men også for at give gæsterne i Haven en god koncertoplevelse. Det sker som oftest kun ved de helt store Fredagsrock-koncerter, at Haven bliver lukket, men det er altid en god idé at komme i god tid.

Tivolis Kontrollører, som arbejder med Fredagsrock, har gennemført en særlig crowd-safety-uddannelse, hvor der blandt andet undervises i udvidet førstehjælp, konfliktforebyggelse, konflikthåndtering, kommunikation, personlig sikkerhed og effektiv koncertsikkerhed.

Kontrollørerne er til stede for at hjælpe dig og for at sikre en tryg og sikker koncertoplevelse.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår starter Fredagsrock-koncerterne?
Fredagsrock-koncerterne starter altid kl. 22.00.  

Er der et bestemt antal billetter til salg?
Der er ikke et bestemt antal billetter til salg, da entrébilletterne gælder til en valgfri dag – og Tivolikort gælder til alle dage i Tivolis tre sæsoner. Af hensyn til sikkerheden og for at give gæsterne i Haven en god koncertoplevelse, bliver indgangene dog lukket ved et bestemt antal gæster i Tivoli. Vi anbefaler derfor, at du kommer i god tid til koncerterne. Vær desuden opmærksom på, at entréprisen stiger til 200 kr. efter kl. 19 om fredagen.

Hvorfor er lyden ikke højere?
Af lovgivningsmæssige grunde kan vi desværre ikke spille så højt, som vi gerne ville. Kom derfor tidligt og få en god plads på Plænen.

Skal jeg holde øje med ulovligt videresalg af billetter til Fredagsrock i Tivoli?
Der findes hjemmesider og privatpersoner, der køber billetter i Tivolis Webshop og sælger dem videre til overpriser, hvilket ikke er tilladt ifølge dansk lov. Husk derfor, at den højest mulige pris for en print-selv-billet til en Fredagsrock-koncert er 130 kr. når du køber billet. Vær opmærksom på, at entréprisen stiger til 200 kr. efter kl. 19 om fredagen.

Er der aldersbegrænsning til Fredagsrock-koncerterne?
Alle er velkomne til Fredagsrock. Vi håber, alle opfører sig ordentligt og passer på hinanden under koncerterne. Tivoli serverer dog ikke alkohol for personer under 18 år.

Er der stroboskoplys til Fredagsrock-koncerterne?
Vær opmærksom på, at der ved nogle Fredagsrock-koncerter muligvis anvendes stroboskoplys. Lysblinkene kan udgøre en risiko for at fremkalde epileptiske anfald hos personer med fotosensitiv epilepsi.

Jeg er kørestolsbruger - kan jeg komme til Fredagsrock?
Alle Tivolis indgange kan benyttes af kørestolsbrugere og gangbesværede. Tivoli bestræber sig på at gøre plads til kørestolsbrugeren, så denne har udsyn til scenen. 
På udvalgte fredage i august sættes en ekstra storskærm op ved springvandet foran Koncertsalen. Kørestolsbrugere, der kan fremvise ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager.

Hvor finder jeg toiletter?
Der findes toiletter rundt i hele Haven. I øvrigt findes der handicaptoiletter i toiletgrupperne ved Pantomimeteatret, i Puslehuset og ved Glyptoteksudgangen. Herudover findes handicaptoiletter på en række af Havens restauranter samt i Glassalen og Koncertsalen.