Indgange

Indgange til Tivoli

Der er tre indgange til Fredagsrock i Tivoli:

  • Hovedindgangen på Vesterbrogade 3
  • Banegårdsindgangen på Bernstorffgade overfor Hovedbanegården
  • Glyptoteksindgangen på hjørnet af Tietgensgade og H.C. Andersens Boulevard.

Hvis du har et Guldkort, kan du bruge VIP-indgangen, som du finder ved Hovedindgangen på Vesterbrogade. Her er der adgang i tidsrummet fra kl. 19-22.  

Læs mere om Guldkortet her

 

 

Spil med, og vind!

Er du musikekspert?

Hver fredag forud for koncerten på Plænen kl. 20.00, 20.45 og 21.30 er der gode præmier på højkant, når Fredagsrock-quizzen afvikles på storskærm og din telefon. Du kan konkurrere med dine venner og alle andre på Plænen samtidig med, at du får testet din viden om musik.

Quizzen er skabt i samarbejde med KODA og Royal.

Parkering med Q-Park

Rabat med Q-Park

Du trækker en billet ved indkørsel til P-kælderen Q-Park Vesterport og foretager herefter din parkering. Husk at medbringe din P-billet, når du forlader P-kælderen. Når du kommer ind af Tivoli Hovedindgang, finder du Q-Parks billetautomat til venstre, og kommer du ind ad Banegårdsindgangen, finder du den til højre.

Ved at indlæse din P-billet i billetautomaten i Tivoli, påføres billetten en stregkode, som sidenhen udløser rabatten. Når du kommer retur til Q-Park Vesterport, indfører du billetten i betalingsautomaten. Rabatten fratrækkes automatisk, og du kan foretage din betaling.

For at opnå rabat på parkering skal du trække en P-billet ved indkørsel til P-anlægget. Når du efter endt parkering skal foretage din betaling, går du til betalingsautomaten i P-anlægget og indlæser først din P-billet og siden hen dit Årskort, Sølvkort eller Guldkort.

Kortet skal indlæses samme sted som P-billetten. Kortet fratrækker så din rabat, og du kan herefter foretage din betaling med mønt eller kreditkort.

Læs om parkering hos Q-Park

Rabatten på parkering kan opnås alle dage i hele 2017 mod gyldigt Årskort, Sølvkort eller Guldkort for 2017.

Parkering

Parkering ved Tivoli

Kommer du i bil til Tivoli, skal du være opmærksom på, at København er inddelt i parkeringszoner.

Tivoli ligger i grøn zone, og gaderne omkring Tivoli ligger i henholdsvis grøn og rød zone. På billetautomaterne kan du se, hvilken zone du befinder dig i.

Vær opmærksom på, at der er opsat zonetavler ved alle indfaldsveje til betalingsområdet i Indre By.

Zonetavlerne er vist med blåt. Når du forlader betalingsområdet, er det markeret med et lignende skilt, denne gang er det gråt og overstreget.

Ved tidsbegrænset parkering skal der bruges p-skive. Husk at p-skiven skal indstilles ved parkeringens start. Hvis parkeringen begynder før en periode med tidsbegrænsning og fortsætter ind i denne, skal viseren indstilles på det tidspunkt, tidsbegrænsningen begynder. 

Se kort over zoner

Priser og billetter

Se P-licenser (Tivoli ligger i grøn zone)

Du køber din p-billet i de opstillede billetautomater. Desuden er det muligt at købe forskellige andre billettyper. Du kan betale med mønter og kreditkort i billetautomaterne. De kort der kan anvendes er: Dankort og Visa/Dankort, Master/Eurocard, JCB, Diners, American Express.

Husk at billetter og kort skal placeres synligt i bilens forrude.

Sikkerhed

Din sikkerhed til Fredagsrock

Din tryghed og sikkerhed til Fredagsrock har en meget høj prioritet for os i Tivoli. Der arbejdes løbende på at videreudvikle vores crowd-safety koncept, da vi gerne vil blive ved med at være blandt de bedste i Danmark på dette område.

Vores crowd-safety-koncept er udviklet i samarbejde med blandt andre Buckinghamshire New University og Muskelsvindfondens Event Safety Crew. Alle koncerterne bliver grundigt risikovurderet, og den sikkerhedsmæssige planlægning og afvikling foregår i tæt samarbejde med Københavns Brandvæsen og Københavns Politi.

Der bliver lukket for adgang til Tivoli, når antallet af gæster i Haven når et bestemt antal. Dette gør vi både i forhold til sikkerheden men også for at give gæsterne i Haven en god koncertoplevelse. Det sker som oftest kun ved de helt store Fredagsrock-koncerter, at Haven bliver lukket, men det er altid en god idé at komme i god tid.

Tivolis Kontrollører, som arbejder med Fredagsrock, har gennemført en særlig crowd-safety-uddannelse, hvor der blandt andet undervises i udvidet førstehjælp, konfliktforebyggelse, konflikthåndtering, kommunikation, personlig sikkerhed og effektiv koncertsikkerhed.

Kontrollørerne er til stede for at hjælpe dig og for at sikre en tryg og sikker koncertoplevelse.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår starter Fredagsrock-koncerterne?
Fredagsrock-koncerterne starter altid kl. 22.00.  

Er der et bestemt antal billetter til salg?
Der er ikke et bestemt antal billetter til salg, da entrébilletterne gælder til en valgfri dag – og Tivoli Årskort gælder til alle dage i Tivolis tre sæsoner. Af hensyn til sikkerheden og for at give gæsterne i Haven en god koncertoplevelse, bliver indgangene dog lukket ved et bestemt antal gæster i Tivoli. Vi anbefaler derfor, at du kommer i god tid til koncerterne. Vær desuden opmærksom på, at entréprisen stiger til 160 kr. efter kl. 19 om fredagen.

Hvorfor er lyden ikke højere?
Af lovgivningsmæssige grunde kan vi desværre ikke spille så højt, som vi gerne ville. Kom derfor tidligt og få en god plads på Plænen.

Skal jeg holde øje med ulovligt videresalg af billetter til Fredagsrock i Tivoli?
Der findes hjemmesider og privatpersoner, der køber billetter i Tivolis Webshop og sælger dem videre til overpriser, hvilket ikke er tilladt ifølge dansk lov. Husk derfor, at den højest mulige pris for en print-selv-billet til en Fredagsrock-koncert er 120 kr. når du køber billet. Vær opmærksom på, at entréprisen stiger til 160 kr. efter kl. 19 om fredagen.

Er der aldersbegrænsning til Fredagsrock-koncerterne?
Alle er velkomne til Fredagsrock. Vi håber, alle opfører sig ordentligt og passer på hinanden under koncerterne. Tivoli serverer dog ikke alkohol for personer under 18 år.

Er der stroboskoplys til Fredagsrock-koncerterne?
Vær opmærksom på, at der ved nogle Fredagsrock-koncerter muligvis anvendes stroboskoplys. Lysblinkene kan udgøre en risiko for at fremkalde epileptiske anfald hos personer med fotosensitiv epilepsi.

Jeg er kørestolsbruger - kan jeg komme til Fredagsrock?
Alle Tivolis indgange kan benyttes af kørestolsbrugere og gangbesværede. Tivoli bestræber sig på at gøre plads til kørestolsbrugeren, så denne har udsyn til scenen. 
På udvalgte fredage i august sættes en ekstra storskærm op ved springvandet foran Koncertsalen. Kørestolsbrugere, der kan fremvise ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager.

Hvor finder jeg toiletter?
Der findes toiletter rundt i hele Haven. I øvrigt findes der handicaptoiletter i toiletgrupperne ved Pantomimeteatret, i Puslehuset og ved Glyptoteksudgangen. Herudover findes handicaptoiletter på en række af Havens restauranter samt i Glassalen og Koncertsalen.