Fredagsrock-menu

Eksklusive menuer

Hver fredag tilbyder mange af Havens restuaranter en eksklusiv Fredagsrockmenu, som du kan nyde, inden din favoritkunstner går på scenen.

Se hvilke restauranter der tilbyder Fredagsrock-menuer nedenfor.

Se menuer

Entre til Tivoli er ikke inkluderet i menuprisen og skal købes separat.

Quiz

Deltag i Fredagsrock-quizzen

Hver fredag før koncerten på Plænen er der gode præmier på højkant, når Fredagsrock-quizzen afvikles på storskærm og din telefon.

Du kan konkurrere mod dine venner og alle andre koncertgæster på Plænen - samtidig med at du får testet din viden om musik. Måske er du musikeksperten, der løber af med sejren næste fredag!

Quizzen er skabt i samarbejde med KODA og Royal.

PLÆNENS TAGTERRASSE

Koncerter fra første parket

Lej Plænens Tagterrasse og nyd en direkte udsigt til Plænescenen og de store koncerter.  I prisen indgår egen adgang til økologisk fadøl, og der er inkluderet 50 liter i prisen. Det er muligt at bestille yderligere drikkevarer på dagen i baren. Plænens Tagterrasse har plads til maks. 35 gæster.

Book her
 
OBS: Entré til Tivoli er ikke inklusiv i prisen. Tagterrassen er uden overdækning og med ståpladser. Det er ikke tilladt at ryge på Plænens Tagterrasse. Arrangementet slutter kl. 24.00

Bar

Opvarmning i ølbaren

Hver fredag har du og vennerne mulighed for at varme op til koncerten med gode tilbud i ølbarerne på Plænen. Der er happy hour fra 19:00-20:00, hvor vi tilbyder 2 for 1 på et stort udvalg af drikkevarer. 

Så der er rig mulighed for, at du kan sidde på Plænen og hygge dig med venner og familie, inden koncerten starter!

Bar

Varm op med cocktails

Der er ikke noget som en iskold drink på en varm sommerdag!

På udvalgte fredage ruller vores Cocktail Bar ud nær Plænen og kommer dig til undsætning! 

I baren finder du et lækkert udvalg af cocktails - både før og under koncerten.