Kom helt tæt på

Inner Circle

Vil du skråle og danse helt oppe foran, når din yndlingskunstner går på scenen til Fredagsrock? Så skynd dig at købe billet til inner circle!

Til en håndfuld af de store Fredagsrock-koncerter afspærrer vi nemlig et særligt fanområde foran scenen – kaldet inner circle – som du kan få adgang til med en særskilt billet.

Du kan selvfølgelig sagtens gå til Fredagsrock og opleve koncerten uden for inner circle – det er helt op til dig!

Få en god plads

Køb din inner circle-billet

Lige nu tilbyder vi inner circle til følgende koncerter:

Gwen Stefani på Plænen i Tivoli
Den 10. juli kl. 22.00
195 kr. inkl. gebyr. Entré til Tivoli er ikke inkluderet.

Grundet Covid-19-virussen er Tivoli desværre nødt til at aflyse koncerten med Gwen Stefani den 10. juli. Alle med billet til inner circle vil blive kontaktet direkte.

Alt det praktiske

Værd at vide

Der er et begrænset antal billetter til inner circle til salg ved hver koncert – så køb din, før det er for sent! Husk, at du oven i inner circle-billetten også skal have gyldig entrébillet eller Tivolikort for at få adgang til Haven.

Ønsker du ikke at købe inner circle-billet, kan du som altid gå til Fredagsrock med dit Tivolikort eller købe almindelig entrébillet. Så kan du opleve koncerten uden for inner circle-området. Vær opmærksom på, at entréprisen stiger til 200 kr. efter kl. 19.00 om fredagen.

På fredage med inner circle vil der være en særlig indgang mellem H.C Andersen Slottet og Rasmus Klump Legepladsen fra kl. 19.00 – KUN for gæster med billet til inner circle.

Der afspærres op til 20 kørestolspladser ved scenedørsindgangen. Det betyder, at kørestolsbrugere IKKE skal have særskilt billet.

Se Inner Circle-området her.