08. april, kl. 22:00

Scarlet Pleasure

Forførende soul

Scarlet Pleasure

Forførende soul

Striben af hit er lang og de rammer dig som et varmt pust fra sydligere himmelstrøg: Windy, Limbo, Deja Vu, 24/7, Heat, Good Together og What a Life.
Med deres stemningsfulde blanding af sexet soul, funk og R&B sat på stærke melodier er Scarlet Pleasure blevet en kæmpe publikumsfavorit. De er et populært og efterspurgt liveband, kendt for deres altid medrivende show og de er i topform, når de åbner jubilæumsåret for Fredagsrock i Tivoli.
Der er lagt op til en kæmpe fest på Plænen.

Luk vindue

15. april, kl. 22:00

Icekiid + Jimilian

Højaktuelle navne

Icekiid + Jimilian

Højaktuelle navne

Sanger, rapper og sangskriveren ICEKIID har med sin særegne blanding af afrobeat og hiphop skabt sin helt egen lyd. Han slog for alvor igennem med ErruDumEllaHvad, som blev det mest streamede nummer i 2020, og skaffede ham en nominering som Årets Nye Navn det år. På scenen er ICEKIDD kendt for sin energiske optræden og der er ingen tvivl om, at han kan levere en kæmpe fest.

Den dansk-albanske storcharmør er på en fremadstormende rejse mod stjernerne og det har han været siden han første gang optrådte ved børne-MGP i 2006. Siden har han med en perlerække af hits for længst fastslået, hvorfor han unægteligt fortjener den plads han har etableret i hjertet på sin enorme fanskare. Som nykåret vinder af den seneste udgave af Vild Med Dans og de seneste titler Dejlig, Monte Carlo og Too Late er han klar til igen at indtage Plænen.

Luk vindue

22. april, kl. 22:00

Andreas Odbjerg + ArtigeArdit

Bomstærk dobbeltkoncert

Andreas Odbjerg + ArtigeArdit

Bomstærk dobbeltkoncert

2021 blev året hvor Andreas Odbjerg for alvor bed sig fast på den hjemlige musikscene med udsolgte koncerter, hitlisteplaceringer og Danmarks mest spillede nummer, I morgen er der også en dag – en sang, der har fået sit eget liv i danskernes hjerter. Han er et af Danmarks allerstørste sangskrivertalenter lige nu og en mester udi poppens verden. Han har tasken fuld af hits og det bliver en fest med fælles sang, når alle skråler med på Stor Mand.

Artigeardit har skabt sit helt eget musikalske og visuelle univers. Med lyriske og poetiske tekster fortæller han historier fra sit liv og lyden er ikonisk, forførende og let genkendelig lyd. Det har banet vejen for anmelderroste udgivelser, udsolgte shows og en loyal fanskare, som godt kan begynde at glæde sig til at se den unge rapper på Plænen i Tivoli.

Luk vindue

29. april, kl. 22:00

Aqua

90'er fest på Plænen

Aqua

90'er fest på Plænen

I år er det 25 år siden Aquarium med Barbie Girl udkom med deres debut album og det fejrer Aqua med et brag af en koncert kendetegnet ved deres altid højspændte live-energi!

Aqua er et ikonisk stykke med 90’erne, men også et band som forstår at forny sig selv gang på gang. De besidder en musikalsk nysgerrighed som til stadighed fastholder deres succes, nu mere end 20 år inde i deres karriere. Både nationalt og international bliver Aqua anerkendt for deres unikke cocktail af catchy musik og edgy performances – et format som skiller sig ud, og som placerer Aqua i øverste pop-kaliber.

Luk vindue

06. maj, kl. 22:00

Cheff Records + Lisa Fosmark (support) - AFLYST

Fest på Plænen

Cheff Records + Lisa Fosmark (support) - AFLYST

Fest på Plænen

KIDD, TopGunn, Klumben og ELOQ er tilbage, hvor det hele startede. Singlen, Sender Mig Til Månen, var et startskud til fejringen af de ti år, der nu er gået, siden CHEFF ændrede dansk rap for altid.
De fire fanden-i-voldske fyre kom pludselig ridende ind på den danske musikscene på en tsunami af medvind så stor, at CHEFF RECORDS på rekordtid kunne lægge soundtracket til en hel ungdomsgeneration. Helt uden hensigt fik de originale lyddrenge rusket godt op i normerne på den danske musikscene, og i anledningen af deres tiårs jubilæum er de gået sammen for at fejre, at det skete. 
Glæd dig til den imponerende hitkavalkade. Der er dømt kæmpe fest på Plænen.

Med øjet på publikum og passion for at skabe den rette stemning med en blanding af afrobeat og hiphop, er Lisa Fosmark blevet et stort navn på den danske DJ-scene, der spiller for store artister, brands og i det københavnske natteliv. Hun varmede op for de to udsolgte Arena shows med Cheff Records i efteråret og er derfor den helt rette til at sætte stemningen inden dem på årets Fredagsrock koncert d. 6. maj.

Luk vindue

13. maj, kl. 22:00

Martin Jensen + FVN (support)

Stærke personligheder

Martin Jensen + FVN (support)

Stærke personligheder

Martin Jensen har netop afsluttet sin anden sæson med X Factor, når han går på scenen i Tivoli. Som dj står han bag kæmpe hits som Solo Dance, All I Wanna Do, Nobody, og Miracles, for blot at nævne en håndfuld, som er gået verden rundt og fået international succes og han har udgivet musik med verdensstjerner som James Arthur, Jason Derulo, Imanbek, The Vamps og mange flere.
Over 2.500.000.000 globale streams taler sit tydelige sprog og han har optrådt på bl.a. Wembley og Tomorrowland. Det er som dj han shiner på scenen, men han kan også godt lidt at være med, når der designes lys, scenografi og visuals til koncerterne. Til sammen giver det ingredienserne til et spektakulært liveshow og vi glæder os til hans første optræden på Plænen.

Aftenen starter med ægte girlpower, når FVN åbner ballet. Hun er ny på den danske musikscene, men har kursen er sat mod stjernerne og hun har tænkt sig at gribe alle de chancer, hun får for at gå på scenen og fyre sit flabede rap af. Hendes sexy og selvsikre tekster samt øregængende beats kan få gang i ethvert dansegulv, så der er ikke andet for end at overgive sig til festen og musikken.

Luk vindue

20. maj, kl. 22:00

Benjamin Hav & Familien + Zar Paulo

Stærk, dansk rap

Benjamin Hav & Familien + Zar Paulo

Stærk, dansk rap

Forsangeren fra den populære duo Benal er gået solo, og han startede 2020 i fuld fart med at udgive sit første album Spice Up Your Life, og kun få dage efter kom Dit Syge Dyr. I 2021 fulgte han op med Tesla. Den karismatiske rapper er kendt for sit kringlede tekstunivers og sikre flow og til at bakke sig op har han håndplukket nogle af Danmarks dygtigste musikere: Emil Falk, Birk Nevel, Kristoffer Sjelberg, Bastian Sjelberg, Andreas Stigkær, Troels Mørkenborg og Torben Jensen. Sammen er de Familien og de vil lave den vildeste liveoplevelse længe set!

Med Klap For Fædrelandet er Zar Paulo strøget direkte ind på A-rotation på radioen og har modtaget rosende anmeldelser. Den aarhusianske kvartet er kendt for deres energiske og medrivende liveshows og er blevet sammenlignet med Minds of 99. Den energi tager de med, når de åbner ballet denne aften på Plænen.

Luk vindue

27. maj, kl. 22:00

Malurt

Uopslidelig musik

Malurt

Uopslidelig musik

Et legendarisk, dansk rockband er genopstået, og vi er glade for, at de lægger vejen forbi Tivoli. Malurt stiller op i stærkeste stil med Christian Arendt, Pete Repete, Peter Mors, Dia Nielsen og selvfølgelig Michael Falch i front. Netop dét hold har givet hundredvis af sveddryppende koncerter, og med evergreens som Mød Mig I Mørket, Den Eneste I Verden og Superlove kan du se frem til en festlig aften i nostalgiens navn.

Luk vindue

03. juni, kl. 22:00

Burhan G

Charmerende entertainer

Burhan G

Charmerende entertainer

Fredagsrock-gæsterne kan glæde sig til en aften med Burhan G, der altid leverer både storslået scenografi og sceneoptræden, men samtidig intimitet og nærvær med sit dedikerede publikum.

Burhan G har Danmarks måske mest suveræne stemme. Han mestrer både de følelsesladede ballader og catchy, up-tempo pop-hit, alt sammen til pigernes udelte begejstring. Alle får gang i dansefødderne, når han åbner for sit store bagkatalog, og der bliver god mulighed for at synge med på Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv, Mest Ondt, Tættere På Himlen, Karma eller Lucy.

Luk vindue

10. juni, kl. 22:00

Gnags

Hele Danmarks Mr. Swing King

Gnags

Hele Danmarks Mr. Swing King

Gnags har ry for at være et af landets bedste live bands og med karismatiske Peter A. G. i front sammen med bassist og guitarist Per Frost som indpisker, er Gnags i stærkeste opstilling.
Bandet har leveret musik på kassettebånd, vinyl, cd og digitalt siden 1966 og er still going strong. Sommerens koncert byder således på nye numre, men er samtidig en gylden mulighed for at høre klassikere som Vilde Kaniner, Mr. Swing King og Den Dejligste Morgen. Alt sammen leveret med en smittende energi og livsglæde, som i mere end 50 år har karakteriseret bandet og deres koncerter.

Luk vindue

17. juni, kl. 22:00

Tina Dickow

Populær sanger og sangskriver

Tina Dickow

Populær sanger og sangskriver

Tina Dickow arbejder i øjeblikket på sit første dansksprogede album og singlen Lige Nugiver en forsmag på, hvad der er i vente denne aften i Tivoli. Sangene er blevet til i en lang periode, hvor Tina Dickow ikke har kunne rejse hjem og derfor har savnet Danmark ud over det sædvanlige. Når Tina Dickow turnerer forår og sommer i år, bliver det således første gang publikum får muligheden for at høre de nye sange live. Dét glæder vi os til!

Luk vindue

24. juni, kl. 22:00

50 Cent

Amerikansk rap ikon

50 Cent

Amerikansk rap ikon

50 Cent har solgt over 30 millioner albums og vundet adskillige priser, men det lå ikke i kortene, da han voksede op i New York. Allerede som 12-årig begyndte han at sælge stoffer og uanset om hans tekster handler om stoffer, kriminalitet, fængsel, knivstikkeri eller skyderi har han prøvet det hele selv. Heldigvis begyndte han at rappe og da det kom Eminem og Dr. Dre for øre, ændrede det alt. 50 Cents debutalbum Get Rich or Die Tryin’ fra 2003 indeholder kæmpe hittet In Da Club, som han for nylig optrådte med som surprise til Halftime Show under årets Superbowl. Det og mange andre kan du glæde dig til at synge med på, når 50 Cent går på scenen i Tivoli.

Luk vindue

01. juli, kl. 22:00

Rasmus Seebach

Populær stjerne

Rasmus Seebach

Populær stjerne

Rasmus Seebach har med sine dansksprogede popsange fundet vej til både hitlister, priser og utallige fans. Hans live shows er kreative og spektakulære, og han er kendt for at give sine fans en ekstremt nærværende koncertoplevelse. Den seneste single, Så Længe Vi Danser, blev fulgt op med en serie dansetrin, og vi glæder os til at se, om de stadig sidder i fødderne, når Ralle står på Plænen i Tivoli.

Luk vindue

08. juli, kl. 22:00

Mads Langer

Populær singer-songwriter

Mads Langer

Populær singer-songwriter

Mads Langer er aktuel med Lightning, som var seneste single udgivelse i rækken mod udgivelsen af hans internationale album Where Oceans Meets, der udkom sidste år.

Han er manden bag internationale hits som 3AM, Fact-Fiction, You’re Not Alone, Heartquake, Elephant og Tunnel Vision. Han har udgivet seks album, spillet utallige koncerter i ind- og udland og har vundet en imponerende stribe af priser. Mads Langer er i topform og vi glæder os til at velkommen tilbage på Plænen til både ham og hans trofaste fans.

Luk vindue

15. juli, kl. 22:00

Anne Linnet

Formidable hitmager

Anne Linnet

Formidable hitmager

Anne Linnet har været en del af den danske musikcene siden 1970´erne og er anerkendt som en af landets mest betydningsfulde artister. Hun er udover at være kendt for en stribe af store hits og klassikere også kendt for sine ærlige tekster og lyst til at eksperimentere med musikgenrer.

Luk vindue

22. juli, kl. 22:00

Tom Jones

Suveræn showman

Tom Jones

Suveræn showman

Inner Circle-billetter er udsolgt. Skal du opleve koncerten uden for Inner Circle, skal du huske at reservere plads.

Tom Jones er i sandhed en levende legende! Han er 81 år, har fortsat fuld fart på en imponerende, succesfuld karriere og hans koncerter har aldrig kastet så mange anmelder-stjerner af sig som netop nu! Han har præsteret et svimlende salg på over 100 millioner album, heraf 36 top 40 hit i England og 19 i USA! De fleste kan synge med på klassikere som It’s Not Unusual, She’s a Lady, Sexbomb, Delilah, Kiss eller What’s New Pussycat. Han mestrer et utal af genrer og har et performance-gen, der overgår de fleste. Og siden han i 2006 blev slået til ridder af den engelske dronning Elizabeth, har han kunne kalde sig Sir Tom Jones!

Det er, med andre ord, ikke en hr.-hvem-som-helst, der går på scenen i Tivoli denne sommeraften. Sir Tom Jones er en sanger og performer, der gennem mere end fem årtier har samlet unge som gamle, mænd som kvinder, favnet på tværs af sociale klasser og sunget sig ind i hjerterne hos både mainstream og undergrund. Alt sammen med udgangspunkt i hans markante, genkendelige stemme.

Luk vindue

29. juli, kl. 22:00

Birthe Kjær & Feel Good Band

Dronningen af dansktop

Birthe Kjær & Feel Good Band

Dronningen af dansktop

Med uimodståelig charme, smittende glæde og et hav af sange, vi alle kan synge med på, har Birthe Kjær & Feel Good Band opnået kultstatus hos danskerne. Arrivederci Franz, Pas på den knaldrøde gummibåd, Sommer og sol og Tennessee Waltz er nogle af de festlige klassikere, du kan lade dig beruse af, når det store orkester indtager Plænen. I alt ni musikere på scenen inkl. blæsere og korpiger, så der er ikke sparet på noget! I mere end 50 år har Birthe Kjær inviteret til fællessang og godt humør og vi glæder os at hun denne sommeraften spreder sin gode stemning ude over Tivoli.

Luk vindue

05. august, kl. 22:00

L.O.C.

Dansk hiphops godfather

L.O.C.

Dansk hiphops godfather

L.O.C. er den, gennem tiden største, danske hiphop kunstner og en af de få, der kan prale af både at sælge mange albums samt få gode anmeldelser. Live leverer han et både stilsikkert og eksplosivt show, og som entertainer og ikon har han altid været på toppen af dansk hiphop. Siden foråret 2021 har han været aktuel med albummet FUCK L.O.C. med blandt andet hittet Milkshake. Det og mange andre uopslidelige klassikere kan du høre når legenden L.O.C. går på scenen i Tivoli.

Luk vindue

12. august, kl. 22:00

Dizzy Mizz Lizzy

Danmarks største rockband

Dizzy Mizz Lizzy

Danmarks største rockband

Med store sange som Silverflame, Love Is A Loosers Game, Waterline, 11.07 PM, If I could I Would But I Can’t og mange flere har de brændt sig ind i hjertet på fans, turneret verden rundt og sat en ny standard for dansk rock. Dizzy Mizz Lizzy går aldrig på kompromis med deres liveshows med den helt enkle opskrift på rendyrket rock: guitar, trommer, bas og selvfølgelig Tim Christensens vokal til at binde det hele sammen. Så hvis du trænger til at spille luftguitar og headbange i takt, skal du huske at sætte kryds i kalenderen.


Luk vindue

19. august, kl. 22:00

Djämes Braun x Vild $mith + Ashibah

Fest på Plænen

Djämes Braun x Vild $mith + Ashibah

Fest på Plænen

MØ må desværre udskyde Fredagsrock, da hun har fået corona.
Heldigvis har Djämes Braun x Vild $mith meldt sig som erstatning, så der alligevel er Fredagsrock den 19. august!
Sammen med Ashibah holder de Plænen i gang med en kæmpe fest og en imponerende stribe af hits.
Det kan kun blive godt!
Efter det totale, globale take over med Lean On – den har mere end tre milliarder streams på Youtube! – vendte MØ hjem til Danmark for at holde en pause. Her vendte inspirationen langsomt tilbage og i trygge rammer samt i selskab med gode venner er det nye albumudspil Motordrome blevet skabt. Nu er der endelig mulighed for at høre de nye sange live og igen opleve MØ på scenen, hvor hun er i sit rette element. Det bliver den eneste koncert i København området denne sommer, så sørg for at sætte kryds i kalenderen.

Som DJ, sangerinde, producer og sangskriver er det lykkedes Ashibah at skabe sig et navn på den internationale house-scene. Særligt i Brasilien – hvor hun nærmest bor halvdelen af sin tid – er hun en stor stjerne. Nu er hun ved at få hul igennem til det danske publikum og vi glæder os til at se hende åbne Plænen for MØ.

Luk vindue

26. august, kl. 22:00

Malk De Koijn

Langestrands-rap

Malk De Koijn

Langestrands-rap

Sammen har Tue Track, Geolo G og Blæs Bukki skabt deres helt eget hiphop univers, der dyrker gode beats og humørfyldte tekster, som giver smil på læben. Deres sceneshow er et festfyrværkeri af skiftende kostumer og en stribe sange, du kan forsøge at synge med på: Vi Tager Fuglen På Dig, Kosmisk Kaos, Pige, Girl, Fågt Op I Skalle og mange flere. Det er ikke så ofte der er mulighed for at se de tre bananer fra Malk de Koijn give koncert, så vi anbefaler dig at gribe chancen, når den er der.

Luk vindue

02. september, kl. 22:00

Hugorm + Folkeklubben

Pop-musik med noget på hjerte

Hugorm + Folkeklubben

Pop-musik med noget på hjerte

HUGORM er blevet til som et lystdrevet producer-projekt i Klitmøller Cold Hawaii, hvor de tre tilflyttere Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson opdagede, at de delte den samme trang. En trang til at ventilere deres skråt-op-fingre i musik. Det mundede ud i debut EP’en FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT og på trods af corona og stribevis af aflyste koncerter, har HUGORM slået sit navn fast som et stærkt livenavn, hvilket blev understreget med en DMA-nominering som Årets Nye Livenavn i 2021.


Folkeklubbens seneste album Børn af den tabte tid behandler tiden som faktor og for et af Danmarks mest turnerende liveorkestre er det højst usædvanligt, at de ikke har været på landevejen, som de plejer. Det kan de heldigvis nu! Folkeklubben har en solid fanskare, og de kan spille på de helt store scener med populære sange som Fedterøv, Men Ikke Endnu en Vinter og titelnummeret Sort Tulipan er der lagt op til et poetisk rockbrag.

Luk vindue

09. september, kl. 22:00

Lord Siva + Victor Leksell

Følsomme fyre

Lord Siva + Victor Leksell

Følsomme fyre

Lord Siva er den store melankoliker i dansk r’n’b. Med en inderlig vokal kom han frem i starten af 10’erne og var med til at bringe bevægelsen af følelsesfuld hiphop til Danmark. Siden har han forvandlet sig til en vaskeægte popstjerne med storhits som Paris og Solhverv. Han har samarbejdet med en bred kam af danske kunstnere og har senest opnået nominering som Årets Solist ved DMA 2021.

Viktor Leksell er svensk pop når det er allerbedst. Store sange med stærke omkvæd. Med Svag har Viktor Leksell taget sangen et skridt videre, idet den er blevet den mest streamede sang på et nordisk sprog nogensinde! Debutalbummet Fånga Mig När Jag Faller har sammenlagt over 300 millioner afspilninger på Spotify, så det er nogle imponerende tal den unge svensker tager med til Danmark.

Glæd dig til en aften med attitude, når Lord Siva og Victor Leksell spiller Tivoli op med deres hits.

Luk vindue

16. september, kl. 22:00

Stine Bramsen + Freja Kirk

Forførende vokaler

Stine Bramsen + Freja Kirk

Forførende vokaler

Én af Danmarks største stemmer er tilbage som soloartist. Nu er hun klar til at indtage de danske festivaler i sommeren 2022 sammen med sit store band. Stine Bramsen har skiftet tilværelsen i Alphabeat ud med solokarriere og har for nylig udgivet sin nyeste single Mother Earth, som hylder alt hvad kvinder formår at være, samt hitsinglen What I Want You To Do.

Den danske sanger, Freja Kirk, har brugt det seneste års tid på at skrive nogle af de bedste og mest reflekterende sange hun hidtil har skrevet. Freja tager en ny drejning over i et stadigt mere poppet univers på hendes nye sange. Hun sætter alle menneskers kamp for at finde sig til rette på spidsen. Til rette i sin krop, til rette med sit køn, til rette med sine venner, til rette med sin sorg, til rette med sit begær. For hun lever hver dag midt i splittelsen og kan kun få afløb for den i sine trappede soulsange.

Luk vindue

23. september, kl. 22:00

Jung

Potent pop

Jung

Potent pop

Jung skriver uimodståelige eksistentielle popsange, der handler om kærlighed og det modsatte, om at være oppe og nede eller måske blot om at være præcis der, hvor de tre medlemmer er: I slutningen af tyverne, hvor verden endnu er fuldstændig åben, men virkeligheden også har meldt sin ankomst. Sangene lyder som noget fra 80’erne og emmer af nostalgi. Selv er Jung kun lige begyndt, men dømt ud fra det niveau, de har lagt for dagen indtil nu, ser fremtiden blændende ud.

Luk vindue