24. april, kl. 22:00

TopGunn - AFLYST

Dansk rap når det er bedst

TopGunn - AFLYST

Dansk rap når det er bedst

Desværre er koncerten med TopGunn aflyst.

Sidste år udgav TopGunn sit seneste album 1991, samme aften som han spillede til Fredagsrock og siden har han haft temmelig godt gang i den. Albummet er spækket med hit og featurings, blandt andet med Lord Siva på 25 Lightere.
At TopGunn leverer hit i en imponerende strøm er understreget af titler som Ingen Andre, Veninder, 6 Liter, M.K.I.S.P.E.P.M.E.L.R., Tilbud, Dejlig og Kongens Have og nu kan du tilføje Detaljen og Nik & Jay! TopGunn er en mester, når det kommer til at skrive soundtrack til dansegulvet, og vi tør godt love, at det ikke kommer til at gå stille for sig, når det går løs i Tivoli!

Luk vindue

19. juni, kl. 22:00

Alphabeat - AFLYST

Forrygende festorkester

Alphabeat - AFLYST

Forrygende festorkester

Som følge af myndighedernes anbefalinger grundet Covid-19-virussen, er Tivoli desværre nødt til at aflyse Fredagsrock koncerten med Alphabeat.


Med et stærkt comeback album i ryggen starter Alphabeat festen op igen, når det oplagte orkester til sommer igen skal på landevejen. De har netop overstået en totalt udsolgt forårsturné på de danske spillesteder, så det er et toptunet band, der lander på Plænen. Du kan se frem til at genhøre hit som Fascination, 10.000 Nights, The Spell og mange flere. Find danseskoene frem og tag din bedste koncertmakker med til en hæsblæsende fest på Plænen.

Luk vindue

10. juli, kl. 22:00

Gwen Stefani - AFLYST

Mega stjerne og stilikon

Gwen Stefani - AFLYST

Mega stjerne og stilikon

Som følge af myndighedernes anbefalinger grundet Covid-19-virussen, er Tivoli desværre nødt til at aflyse Fredagsrock koncerten med Gwen Stefani


Hun er tre-dobbelt Grammy vinder, hun er forsanger i det ikoniske band No Doubt og så har hun skabt sig en kæmpe solo-karriere. Hun har solgt over 50 millioner enheder, heriblandt hendes solo debut album Love.Angel.Music.Baby. fra 2004 med hitsinglerne Rich Girl, What You Waiting For og det Pharrell Williams producerede #1 hit Hollerback Girl.

Gwen Stefani er en af de helt store stjerner på den globale pop-himmel. Hun er kendt for sin karismatiske og vilde sceneoptræden, der dog ikke forhindrer hende i samtidig at opnå intimitet med sit publikum. Det har hun senest bevist med sine storslåede Las Vegas optrædener på Planet Hollywood Resort & Casino, hvor hun har været hovednavn siden 2018. Ved siden af har hun med succes passet sin rolle som coach i den amerikanske version af tv talentkonkurrencen The Voice.

Gwen Stefani er en af pop-kulturens stærke stil-ikoner og samarbejde med dygtige designere har tilføjet mange og spektakulære kostumeskift til hendes sceneshows. Vi er spændte på hvad hun byder på i Tivoli, men der er ingen tvivl om, at der kommer god mulighed for at danse og synge med på de mange stærke sange.

Luk vindue

Nyhedsbrev

TILMELD DIG FREDAGSROCK NYHEDSBREV

Så modtager du altid seneste nyt om koncerter og specialtilbud!

Ja tak. Jeg vil gerne have tilsendt e-mails om attraktive arrangementer og tilbud, som Tivoli og Tivolis sponsorer/samarbejdspartnere løbende tilbyder i overensstemmelse med samtykkeerklæringen*. Jeg bekræfter samtidig, at jeg har læst og accepteret Tivolis persondatapolitik. Jeg er informeret om, at jeg til enhver tid kan tilbagekalde mit samtykke samt gøre indsigelse mod behandling af mine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring.