Fredagsrock 2020

Gwen Stefani er klar

Nu kan vi endelig dele første navn på dette års fredagsrock-plakat med jer! 

Du kender hende for udgivelser som Rich Girl og Hollaback Girl – og til sommer kan du opleve verdensstjernen Gwen Stefani i Tivoli, når hun gør sin entré på Plænen den 10. juli.

Psst! Vil du stå på forreste række? Så skynd dig at købe billet til inner circle her.

10. juli, kl. 22:00

Gwen Stefani

Mega stjerne og stilikon

Gwen Stefani

Mega stjerne og stilikon

Hun er tre-dobbelt Grammy vinder, hun er forsanger i det ikoniske band No Doubt og så har hun skabt sig en kæmpe solo-karriere. Hun har solgt over 50 millioner enheder, heriblandt hendes solo debut album Love.Angel.Music.Baby. fra 2004 med hitsinglerne Rich Girl, What You Waiting For og det Pharrell Williams producerede #1 hit Hollerback Girl.

Gwen Stefani er en af de helt store stjerner på den globale pop-himmel. Hun er kendt for sin karismatiske og vilde sceneoptræden, der dog ikke forhindrer hende i samtidig at opnå intimitet med sit publikum. Det har hun senest bevist med sine storslåede Las Vegas optrædener på Planet Hollywood Resort & Casino, hvor hun har været hovednavn siden 2018. Ved siden af har hun med succes passet sin rolle som coach i den amerikanske version af tv talentkonkurrencen The Voice.

Gwen Stefani er en af pop-kulturens stærke stil-ikoner og samarbejde med dygtige designere har tilføjet mange og spektakulære kostumeskift til hendes sceneshows. Vi er spændte på hvad hun byder på i Tivoli, men der er ingen tvivl om, at der kommer god mulighed for at danse og synge med på de mange stærke sange.

Luk vindue

Nyhedsbrev

TILMELD DIG FREDAGSROCK NYHEDSBREV

Så modtager du altid seneste nyt om koncerter og specialtilbud!

Ja tak. Jeg vil gerne have tilsendt emails om attraktive medlemsarrangementer og -tilbud, Tivoli løbende tilbyder. Jeg har læst og forstået
samtykkeerklæringen