Fredagsrock

Glæd dig!

Glæd dig til et fantastisk Fredagsrock-program i 2019!

Husk, at du altid kan holde øje med Fredagsrock.dk og facebook.com/fredagsrock, hvor vi inden sommersæsonen  vil offentliggøre programmet med dette års kunstnere.

Vi glæder os til nogle fede koncerter. På gensyn!

26. april, kl. 22:00

Den Gale Pose

Stærkt come back

Den Gale Pose

Stærkt come back

Det var rapperne fra Den Gale Pose der – sammen med Hvid Sjokolade – spillede til den første Fredagsrock nogensinde!

Nu er de tilbage på den selvsamme weekend som for 22 år siden og det trofaste publikum kan glæde sig til klassikere som Spændt Op Til Lir, Definitionen Af En Stodder og Den Dræbende Joke. Den Gale Pose var banebrydende da de i 1990’erne var med til at definere en ny lyd i dansk rap. Ud over Jesper Jokeren Dahl og Nicholas Kvaran vil også Szhirley samt Dj Static være at finde på scenen. På grund af Rasmus Bergs alt for tidlige død, har Den Gale Pose haft mange overvejelser om deres genforeningsturné - men har valgt at gennemføre i hans ånd.

Så kom ind og hyld både ånden og musikken, når genforeningsturnéen kickstartes i Tivoli!

Luk vindue

05. juli, kl. 22:00

Tom Jones

Suveræn showman

Tom Jones

Suveræn showman

Inner Circle billetter er udsolgt, men uden for Inner Circle er der adgang til koncerten som normal Fredagsrock.

Tom Jones er i sandhed en levende legende!
Han er en af de få artister, der fra start har været en del af den moderne musiks tidsalder og som fortsat har fuld fart på en imponerende, succesfuld karriere. Han fylder 79 i år, og hans koncerter har aldrig kastet så mange anmelder-stjerner af sig som netop nu! Han har præsteret et samlet salg på over 100 millioner album, heraf 36 top 40 hit i England og 19 i USA. De fleste kan synge med på klassikere som It’s Not Unusual, She’s a Lady, Sexbomb, Delilah, Kiss eller What’s New Pussycat. Han mestrer et utal af genrer og har et performance gen, der overgår de fleste. Og siden han i 2006 blev slået til ridder af den engelske dronning Elizabeth, har han kunne kalde sig sir Tom Jones. <(p>

Det er med andre ord ikke en hr.-hvem-som-helst, der går på scenen i Tivoli denne sommeraften. Sir Tom Jones er en sanger og performer, der gennem mere end fem årtier har samlet unge som gamle, mænd som kvinder, favnet på tværs af sociale klasser og sunget sig ind i hjerterne hos både mainstream og undergrund. Alt sammen med udgangspunkt i hans markante, genkendelige stemme.

Luk vindue

Nyhedsbrev

TILMELD DIG FREDAGSROCK NYHEDSBREV

Så modtager du altid seneste nyt om koncerter og specialtilbud!

Ja tak. Jeg vil gerne have tilsendt emails om attraktive medlemsarrangementer og -tilbud, Tivoli løbende tilbyder. Jeg har læst og forstået
samtykkeerklæringen