Tak for i år

På gensyn i 2020!

Vi har festet med Ms. Lauryn Hill og Jason Derulo, været vilde med Suspekt, skrålet med på Tina Dickows uopslidelige hits, rocket med D-A-D og danset til MORTENs energiske beats. Fredag efter fredag har vi sammen haft en fest på Plænen. 

Sommeren er nu gået på hæld, men vi glæder os allerede til at løfte sløret for, hvem der skal rocke dine fredage i det nye år! 

 

12. april, kl. 22:00

The Minds of 99

Danmarks bedste liveband

The Minds of 99

Danmarks bedste liveband

I 2017 blev The Minds tildelt en Steppeulv som Årets Bedste Liveband, og de sluttede 2018 af med en totalt udsolgt Danmarksturné, toppet med fire udsolgte shows i Store Vega! Det er et ualmindeligt oplagt band, der i år åbner Fredagsrock. På blot fem år har de cementeret sig som et fænomenalt liveband, hvis koncerter anmeldes i en stjerneregn af begejstring. Det er, hvad du kan glæde dig til på årets første Fredagsrock.
De fem barndomsvenner i The Minds of 99 brød gennem lydmuren i 2014 og har siden udgivet tre album, der alle har fået flotte anmeldelser, ligesom bandet har modtaget en række priser. Forsanger Niels Brandt tiltrak sig en del opmærksomhed, da han brækkede foden og alligevel valgte at gennemføre den turné, de var i fuld gang med. En oplevelse, der fik slået fast, at bandet gerne går den ekstra mil for deres fans! Vi glæder os sindssygt meget til at byde The Minds of 99 velkommen som første band på Fredagsrock plakaten i 2019.

Luk vindue

19. april, kl. 22:00

Joey Moe

Vellykket dansk pop

Joey Moe

Vellykket dansk pop

Med en næsten totalt udsolgt akustisk turné i bagagen er det en oplagt Joey Moe, der tager det store orkester med til Fredagsrock på Plænen. Med kæmpehits som Smukkest På En Søndag, Flip It (Like a DJ), Million og Du’ En Éner har Joey Moe i årevis været fast inventar på hitlisterne. Han er dommer på Voice Junior, og så er han selvfølgelig hele tiden ude at spille sin musik for et levende publikum. Alle fans kan godt glæde sig og finde danseskoene frem når Joey Moe spiller op til fest på Plænen.

Luk vindue

26. april, kl. 22:00

Den Gale Pose + TopGunn

Dobbelt op på hip hop

Den Gale Pose + TopGunn

Dobbelt op på hip hop

Det var rapperne fra Den Gale Pose, der – sammen med Hvid Sjokolade – spillede til den første Fredagsrock nogensinde!
Nu er de tilbage på den selvsamme weekend som for 22 år siden, og det trofaste publikum kan glæde sig til klassikere som Spændt Op Til Lir, Definitionen Af En Stodder og Den Dræbende Joke. Den Gale Pose var banebrydende, da de i 1990’erne var med til at definere en ny lyd i dansk rap. Ud over Jesper Jokeren Dahl og Nicholas Kvaran vil også Szhirley samt Dj Static være at finde på scenen. På grund af Rasmus Bergs alt for tidlige død, har Den Gale Pose haft mange overvejelser om deres genforeningsturné - men har valgt at gennemføre i hans ånd.
Så kom ind og hyld både ånden og musikken, når genforeningsturnéen kickstartes i Tivoli!

Som for 22 år siden er denne Fredagsrock en dobbeltkoncert. Der har på det seneste været stille omkring den populære TopGunn, der ellers har leveret hit i en imponerende strøm. Med titler som Ingen Andre, Veninder, 6 Liter, M.K.I.S.P.E.P.M.E.L.R., Tilbud, Dejlig og Kongens Have, har TopGunn domineret både radiobølgerne og dansegulvene samt skrevet soundtrack til en hedonistisk ungdomsgeneration. I hele 2018 spillede han kun én koncert og udgav numrene Varm og Million – det bliver der lavet om på nu, og vi tør godt love, at der er flere nye numre med på setlisten, når det går løs i Tivoli!

Luk vindue

03. maj, kl. 22:00

Karl William + Barbara Moleko

Tidløse og dansksprogede sange

Karl William + Barbara Moleko

Tidløse og dansksprogede sange

Karl William, havde sidste år et gedigent hit med singlen Om Igen, hvor tempoet var sat op og inviterede til dans! Nu er pladen Livet, Faldet & Alt Det Andet kommet og Karl William har brugt hele foråret på at turnere landet rundt med sine nye sange. Det er derfor et top-tunet band, der indtager scenen denne forårsaften.
Karl Williams ærlige og poetiske tilgang finder lydmæssigt sine rødder i r’n’b, og hans vokal lander blødt på de mere funky beats og let melankolske melodier, der udgør musikken. Den opskrift sikrede ham rosende ord fra anmelderkorpset, P3 Prisen, da den blev delt ud i 2016, og mængden af loyale fans er kun blevet større efter hans medvirken i TV2s populære program Toppen Af Poppen.

Inden Karl William går på scenen, har vi fornøjelsen af, at Barbara Moleko kickstarter aftenens koncert! Med sin karakteristiske hæse stemme har hun skabt hits som Gør Mig Lykkelig, Paranoia, Dum For Dig og Helt min Egen. Hendes medvirken i tv-programmet Toppen af Poppen gav hende desuden et kæmpe hit med fortolkningen af Tøsedrengene-nummeret Indianer. Efter nogle års pause har hun i løbet af 2018 udgivet tre singler, og nu er hun klar til at komme ud at spille sin nye musik.

Luk vindue

10. maj, kl. 22:00

Bikstok + Shaka & Wafande

Levende live-navne

Bikstok + Shaka & Wafande

Levende live-navne

Ti år efter de bragede igennem til de danske hitlister og gjorde dancehall til alle-mands-eje, udsendte Bikstok i 2015 EP’en Uranium med blandt andre storhittet 80’eren. Efterspørgslen på det sporadiske band er stadig stor, og de startede året med at spille for et udsolgt Store Vega. De lukker denne forårsaften med deres – aldrig kedelige – tekster og stærkt underholdende sceneshow.

Med kæmpe hits som Tomgang, Ikke Mere Tid, 2 Mod Verden og Dengang Du Græd har Shaka Loveless bevist, at han kan skrive langtidsholdbare sange. Wafande har siden sit gennembrud i 2011 også haft en lang stribe af store hits: Gi’ Mig Et Smil, En Anden, Uartig, Django og Se Mig I Dag. Til sammen har de to et imponerende bagkatalog, en smittende energi samt en 100% tilstedeværelse på scenen, som er den helt rigtige at starte aftenen på.

Luk vindue

17. maj, kl. 22:00

Phlake

Danske musik-kometer

Phlake

Danske musik-kometer

Efter en flyvende start med adskillige hit-singler, udsolgte koncertsale og ikke mindre end fem DMA-priser i 2016, har der det seneste år været stille omkring de to Albertslunddrenge Jonathan Elkær og Mads Bo. Det lover de til gengæld at lave om på i 2019. For nylig udkom singlen Waited All Summer, og Phlake har lovet, at det kun er starten på et udgivelsesrigt 2019.
Med en baggrund i hip hop har Jonathan Elkær og Mads Bo taget det bedste fra deres verdener og skabt deres egen lyd: Rythm&Balls, som er et miks af lækkerheden fra r&b og hårdheden fra hip hoppens rytmespor. De er allerede erfarne gæster på Plænen, og vi glæder os til at have dem tilbage i Tivoli.

Luk vindue

24. maj, kl. 22:00

Suspekt

Kongerne af dansk hip hop

Suspekt

Kongerne af dansk hip hop

Årets Live Navn! Det var den ene af fire DMA statuetter, Suspekt hev med hjem i 2015, og siden har hip hop gruppen sat sig som mål at leve op til tidligere shows samt fortsat at overraske publikum ved kommende shows. Så Plænen kan godt gøre sig klar til at blive revet rundt af Albertslund-drengene, for Orgi-E og Bai-D insisterer på at bryde tabuer, når de rapper, og Rune Rask binder det sammen med vovede og effektive produktioner.

Køb billet

Inner Circle
Der bliver fri adgang til Suspekt koncerten og for fans, der ønsker at komme helt tæt på stjernerne vil der være mulighed for at sikre sig en billet til inner circle. Salget til inner circle billetter åbnes for alle fredag den 22. marts klokken 10:00. Er du LUX medlem kan du allerede nu købe billet.

Luk vindue

31. maj, kl. 22:00

Medina

Hele Danmarks pop-diva

Medina

Hele Danmarks pop-diva

Medina er det tætteste, vi kommer på en vaskeægte pop-diva herhjemme. Med sine melankolske club-bangere har hun hærget både hitlister og dansegulve, siden hun bragede igennem med storhittet Kun For Mig i 2008. Siden har hun forsøgt sig med engelsksprogede udgivelser og en mere dansk sangskriver-tradition med fokus på tekst og melodi frem for den studie-præparerede lyd, som ellers har været hendes varemærke. Albummet Grim fra sidste år blev lavet i samarbejde med hendes faste producere Pitchshifters (Jalousi, Gi’ Slip, Når Intet Er Godt Nok, Det Smukkeste) og Providers (Kun For Mig, For Altid, Vi To, Kl 10). Med den nye plade med sig i bagagen, er Medina klar til igen at stå på de store scener med sit altid ekstravagante show.

Luk vindue

07. juni, kl. 22:00

Morten

Club-stemning på Plænen

MORTEN

Club-stemning på Plænen

MORTEN har i mange år været et brændende varmt navn på den internationale DJ-scene og en flittigt efterspurgt producer og remixer. Han har vundet adskillige priser ved Danish DJ Awards, og for nogle år tilbage besluttede han sig for at rykke til Los Angeles for at prøve lykken dér. Han har optrådt sammen med navne som Diplo, David Guetta og Avicii, men flyver gerne hjem til en optræden i det danske. Vi er glade for at have MORTEN med på Fredagsrockprogrammet, og vi spår en mere end almindelig lun aften på Plænen, når han inviterer til et af sine høj-energiske og intense DJ-sæt.

Luk vindue

14. juni, kl. 22:00

Mads Langer

Populær singer-songwriter

Mads Langer

Populær singer-songwriter

Han er manden bag internationale hits som 3AM, Fact-Fiction, You’re Not Alone, Heartquake, Elephant og Tunnel Vision. Han har udgivet fem album, spillet over 400 koncerter i ind- og udland de seneste fem år og har vundet otte GAFFA Awards, en DMA, en Carl Prisen og en Zulu Award. Mads Langer er i topform – og efter halvandet års ventetid siden det seneste album Reckless Twin, der strøg ind på albumhitlisternes førsteplads, udgav han i november minialbummet All the Time, Sometimes. Nu prøver han kræfter med at skrive sangtekster på dansk. Det glæder vi os til at høre mere af, når en af øjeblikkets største, danske stjerner er tilbage på Plænen til et brag af en sommerkoncert.

Luk vindue

21. juni, kl. 22:00

D-A-D

Good, clean family entertainment

D-A-D

Good, clean family entertainment

Så er der rock på Plænen!
D-A-D er det ultimative live-band, der altid udfordrer publikum og scenen og finder på spektakulære ting til deres show. De har blandt andet haft Jesper Binzer hængende på hovedet over publikum og Laust Sonne og hans trommer løftet ud over scenen og crowd’en. Der har været specialbyggede basser, skøre kostumer, kæmpe sofaer og altid det karakteristiske ko-hoved med på scenen. Musikken er høj og med fuld fart på, men D-A-D mestrer også balladerne. Det er med andre ord aldrig kedeligt, når det ikoniske band går på scenen, og du kan glæde dig til at høre både gamle og nye klassikere fra de fire rockere.

Køb billet

Inner Circle
Der bliver fri adgang til D-A-D koncerten og for fans, der ønsker at komme helt tæt på stjernerne vil der være mulighed for at sikre sig en billet til inner circle. Salget til inner circle billetter åbnes for alle fredag den 22. marts klokken 10:00. Er du LUX medlem kan du allerede nu købe billet.

Luk vindue

28. juni, kl. 22:00

TV-2

Danmarks lykkeligste orkester

TV-2

Danmarks lykkeligste orkester

TV-2 udgav deres seneste album i efteråret 2018, og siden da har de turneret med et nyt format, hvor en del af koncerten har været akustisk og for et siddende publikum. Den oplevelse rigere tager TV2 nu ud i sommerlandet for at øse ud af deres velkendte og imponerende sangkatalog. I over 35 år har de skabt fællesskab, glæde og sammenhængskraft. Læg dertil spillelyst til at give gamle sange nyt liv samt Københavns smukkeste Have så har du opskriften på en sommeraften i det bedste selskab og omgivelser.

Luk vindue

05. juli, kl. 22:00

Tom Jones

Suveræn showman

Tom Jones

Suveræn showman

Inner Circle billetter er udsolgt, men uden for Inner Circle er der adgang til koncerten som normal Fredagsrock.

Tom Jones er i sandhed en levende legende!
Han er en af de få artister, der fra start har været en del af den moderne musiks tidsalder og som fortsat har fuld fart på en imponerende, succesfuld karriere. Han fylder 79 i år, og hans koncerter har aldrig kastet så mange anmelder-stjerner af sig som netop nu! Han har præsteret et samlet salg på over 100 millioner album, heraf 36 top 40 hit i England og 19 i USA. De fleste kan synge med på klassikere som It’s Not Unusual, She’s a Lady, Sexbomb, Delilah, Kiss eller What’s New Pussycat. Han mestrer et utal af genrer og har et performance gen, der overgår de fleste. Og siden han i 2006 blev slået til ridder af den engelske dronning Elizabeth, har han kunne kalde sig sir Tom Jones.

Det er med andre ord ikke en hr.-hvem-som-helst, der går på scenen i Tivoli denne sommeraften. Sir Tom Jones er en sanger og performer, der gennem mere end fem årtier har samlet unge som gamle, mænd som kvinder, favnet på tværs af sociale klasser og sunget sig ind i hjerterne hos både mainstream og undergrund. Alt sammen med udgangspunkt i hans markante, genkendelige stemme.

Luk vindue

12. juli, kl. 22:00

Benal + Jada

Fræk hip hop og soul

Benal + Jada

Fræk hip hop og soul

To af stjernerne på sidste års Lillefredag program er i år rykket videre til den store scene og Fredagsrock!
Udsolgte koncerter, fantastiske anmeldelser og surprise udgivelsen Benjamin Og Albert – det er et udpluk af højdepunkterne fra 2018. Og Benal lover at 2019 bliver endnu vildere. Med en klar signatur af benhårde beats og sikkert leveret rap har de opbygget sig en solid fanskare og har et stærkt ry for at overraske til deres shows. Vi tør godt at love, at det nok skal blive en forrygende fest.

Sidste år gik det stærkt for sangerinden Jada med den hypnotiske stemme. Året startede med flotte anmeldelser i Politiken og Soundvenue for både udgivelser og koncerter, det fortsatte på SPOT og Roskilde og i efteråret var der planlagt en tur rundt i Danmark. Men efter 1½ års hårdt arbejde havde Jada brug for en pause. Den har gjort hende godt, for hun startede 2019 med at inkassere P3 Talentet samt både Årets Håb og Årets Sang med Keep Cool til Steppeulven. Nu venter en lille turné rundt i landet og vi glæder os for vildt til at byde stortalentet velkommen tilbage i Tivoli.

Luk vindue

19. juli, kl. 22:00

Tina Dickow

Populær sanger og sangskriver

Tina Dickow

Populær sanger og sangskriver

En enkelt koncert var alt, hvad Tina Dickow spillede i Danmark sidste år! Til gengæld udkom hun med albummet Fastland, og det danske publikum kan nu se frem til at opleve de nye sange live. Det er en Tina Dickow i topform, der lander i Tivoli. Hun startede året med 10 udsolgte koncerter i hele landet – en manifestation af hendes enorme popularlitet og samtidig en understregelse af hendes kvalitet som live-musiker, og vi er glade for at byde Tina Dickow og hendes faste band velkommen tilbage på Plænen.

Luk vindue

26. juli, kl. 22:00

Gnags

Hele Danmarks Mr. Swing King

Gnags

Hele Danmarks Mr. Swing King

Gnags har ry for at være et af landets bedste live bands og med karismatiske Peter A. G. i front sammen med bassist og guitarist Per Frost som indpisker, er Gnags i stærkeste opstilling. Bandet har leveret musik på kassettebånd, vinyl, cd og digitalt siden 1966 og er still going strong. Sommerens koncert byder således på nye numre, men er samtidig en gylden mulighed for at høre klassikere som Vilde Kaniner, Mr. Swing King og Den Dejligste Morgen. Alt sammen leveret med en smittende energi og livsglæde, som i mere end 50 år har karakteriseret bandet og deres koncerter.

Luk vindue

02. august, kl. 22:00

Infernal + Ude Af Kontrol

Dobbelt op på slagkraftigt sceneshow

Infernal + Ude Af Kontrol

Dobbelt op på slagkraftigt sceneshow

Infernal er et eksplosivt liveband, og når de går på scenen, er det ikke bare for at give et show. Publikum kan forvente uforudsigelig interaktion med bandet. Det eneste, der er sikkert er, at det bliver festligt og muligvis tipper over til det vanvittige. Sidste års turné gik under hashtagget #infernalriverpissetnedigen, og det er netop dén attitude, der gør deres shows spektakulære i særklasse. Med et forrygende band og dansere river Paw og Lina deres publikum midt over i en fest af ekstase og vildskab, hvor der ikke gås på kompromis med koncertkvaliteten. Du kan godt glæde dig!

Høj energi og altid helt ud til kanten! Det karakteriserer meget godt, hvad Munken, Englando og Balken praktiserer, når de går på scenen. Aftenens sidste band har en række af hits og over 90 millioner streams på Spotify på titler som FuckBoi, Det Halve Ku’ Vær Nok og 3xK. Ude Af Kontrol blæser på konventionerne, men lægger soundtrack til festen, der aldrig slutter, og tager folk med på det vildeste trip, når musikken spiller.
Vi kan vist roligt sige, at der er festgaranti på Plænen. God fornøjelse!

Luk vindue

09. august, kl. 22:00

Ms. Lauryn Hill

Hiphop ikon

Ms. Lauryn Hill

Hiphop ikon

I kølvandet på sidste års verdensturné, i anledning af Ms. Lauryn Hills 20-års jubilæum for udgivelsen af hendes ikoniske album The Miseducation of Lauryn Hill, har du nu igen mulighed for at opleve hende performe udødelige klassikere som Doo Wop (That Thing), Ex-Factor, Superstar og Everything Is Everything. Ms. Lauryn Hill brød igennem med The Fugees og tog verden med storm for to årtier siden som soloartist med det banebrydende album The Miseducation of Lauryn Hill, som også indbragte hende ikke mindre end 10 Grammynomineringer og 5 statuetter. Som den første hiphopkunstner nogensinde vandt hun blandt andet for Album of the Year! Der har i lange perioder været stille omkring Ms. Lauryn Hill, men hendes enorme indflydelse på både r’n’b og hiphop er stadig tydelig hos de største nutidige stjerner som Drake og Cardi B. Og som hun selv siger: Class is back in session! – the legendary Ms. Lauryn Hill kommer i Tivoli for at lære fra sig.

Køb billet

Inner Circle
Der bliver fri adgang til Ms. Lauryn Hill koncerten og for fans, der ønsker at komme helt tæt på stjernen vil der være mulighed for at sikre sig en billet til inner circle. Salget til inner circle billetter åbnes for alle fredag den 22. marts klokken 10:00. Er du LUX medlem kan du allerede nu købe billet.

Luk vindue

16. august, kl. 22:00

Jason Derulo

Amerikansk superstjerne

Jason Derulo

Amerikansk superstjerne

Den amerikanske sanger, producer og danser Jason Derulo har i årevis leveret bangers til dansegulvet såvel som hitlisterne med titler som Want To Want Me, Talk Dirty To Me og Swalla, der har ubegribelige 1,2 milliarder visninger på YouTube! Han startede sin karriere som producer og fik sit store gennembrud som soloartist med debutsinglen Whatcha Say i 2009. Siden har han udgivet en lang række af platinsælgende singler, og nu venter vi på nyt materiale fra det lovede 2Sides, som udkommer i 2019. Med sig i Tivoli har Jason Derulo, som altid, en flok dansere og et velsmurt sceneshow i bedste amerikanske stil, så der er kun én vej, og det er all in!

Køb billet

Inner Circle
Der bliver fri adgang til Jason Derulo koncerten og for fans, der ønsker at komme helt tæt på stjernerne vil der være mulighed for at sikre sig en billet til inner circle. Salget til inner circle billetter åbnes for alle fredag den 22. marts klokken 10:00. Er du LUX medlem kan du allerede nu købe billet.

Luk vindue

23. august, kl. 22:00

When Saints Go Machine + Thomas Dybdahl med Tivoli Copenhagen Phil

To store orkestre tørner sammen

When Saints Go Machine + Thomas Dybdahl med Tivoli Copenhagen Phil

To store orkestre tørner sammen

Når Thomas Dybdahl, When Saints Go Machine og Tivolis Symfoniorkester tager imod på Plænen, er det en unik mulighed for at opleve pop, rock og elektronisk musik sat sammen med det brusende symfoniorkesters storladne lyd.

Der havde længe været stille omkring When Saints Go Machine, da de sidste år kom med deres første udgivelse i fem år, It’s a Mad Love. Pusterummet har de fire bandmedlemmer brugt til at dyrke andre musikalske samarbejder, og samtidig har det givet plads til fordybelse og nyt liv til When Saints Go Machine. En del af den gode energi har de brugt i samarbejdet med Tivoli Copenhagen Phil, så der er noget at glæde sig til, når de to orkestre tørner sammen.

Sanger og sangskriver Thomas Dybdahl er særlig kendt for sin stærke live-optræden, der har gjort ham til en koncertfavorit hos det danske publikum. Musikken er underspillet, feel good melankoli, smukt og stemningsfuldt arrangeret gennem langsomt opbyggede melodier med den både luftige og dominerende vokal i centrum. Den opskrift har sikret ham alle de norske priser, det er værd at samle på og banet vejen ud i verden. Hele vinteren har han turneret i USA og Europa, og nu får du muligheden for at opleve ham i stort format, når han gæster Plænen.

Luk vindue

30. august, kl. 22:00

Girl power

Girl power

Der er kun én MØ! Hun er alle vegne, og sådan har det været længe. Der har været fuld fart på siden det store gennembrud med Major Lazor singlen Lean On i 2015. Videoen nærmer sig i skrivende stund svimlende 2.5 milliarder views på Youtube! Hun spiller for udsolgte sale i hele verden, og denne vinter har hun turneret USA og Canada. Hun optrådte med nummeret Blur fra hendes seneste EP Forever Neverland i det legendariske The Tonight Show med Jimmy Fallon. Der er stadig fuld fart over feltet, når hun i august rammer Plænen, så kom og vær med til fest på årets, ifølge kalenderen, sidste sommeraften.

Luk vindue

06. september, kl. 22:00

Christopher

Hele Danmarks super popstjerne

Christopher

Hele Danmarks super popstjerne

Sidste år åbnede han Fredagsrock – i år napper vi ham sidst på sæsonen. Christopher er uden tvivl en klar Tivoli-favorit, der har stået på Plænen mange gange før, og vi ser frem til at byde ham velkommen tilbage.
Hans fløjsbløde vokal og charmerende falset svøber nænsomt publikum ind i en perlerække af sine store hits. Med singler som Limousine, Tulips, CPH Girls, Told You So og Crazy har Christopher for længst printet sit navn i neon på den danske pop-himmel og kombineret med hans smukke ydre og venlige væsen, er han et stort idol for den unge og pop-elskende generation.

Luk vindue

13. september, kl. 22:00

Kato + Djämes Braun

Bomstærk dobbeltkoncert

Kato + Djämes Braun

Bomstærk dobbeltkoncert

Mens vi venter på ny musik fra Kato, kan vi dvæle lidt ved de hædersbevisninger og priser, han har opnået allerede. KATOs udgivelser har sammenlagt fået mere end 40 guld- og platincertificeringer, og han er blevet tildelt 10 priser fra Danish Deejay Awards, tre GAFFA statuetter, en Zulu Award, samt en statuette fra Danish Music Awards. Dét er noget at prale af, men det gør Kato ikke. Han har altid overladt rampelyset til gæstende vokaler, mixet genrer og brugt sin musikalske nysgerrighed til at udvikle tidens trends, og med den opskrift har han genereret hit på hit.

Hit på hit er også noget Djämes Braun gør sig i! Titler som Fugle, Kvinder og Kanoner, Duft Af Ba-cone eller Kom og Giv Mig Alle Dine Penge kan de fleste synge med på, og når først Pilfinger og hans sprudlende band går på scenen, er det kun de mest stædige, der kan stå stille. Med dansevenlige pop- og reggaetoner åbner Djämes Braun denne aftens Fredagsrock, og du er inviteret!

Luk vindue

Nyhedsbrev

TILMELD DIG FREDAGSROCK NYHEDSBREV

Så modtager du altid seneste nyt om koncerter og specialtilbud!

Ja tak. Jeg vil gerne have tilsendt emails om attraktive medlemsarrangementer og -tilbud, Tivoli løbende tilbyder. Jeg har læst og forstået
samtykkeerklæringen

20. september, kl. 22:00

Citybois + De Danske Hyrder

Fest på Plænen

Citybois + De Danske Hyrder

Fest på Plænen

Det kom muligvis bag på mange, at Citybois var mere end en døgnflue. Men for de to selvsikre bydrenge har der kun været én vej, og det er FREM! Missionen om at boiscificere hele Danmark er lykkedes med titler som Pool, Bedre End Rihanna, Dum Som Mig, <7>Under 18 og senest Synger For Mig featuring Skinz. Nu har de samlet det bedste hold til et drøn af en koncert i Tivoli.

Det var efter mange svære overvejelser, at Hugo Helmig måtte opgive sin koncertvirksomhed denne sommer. Heldigvis er De Danske Hyrder trådt til og vi glæder os til deres dansksprogede rap og gode gammeldags historiefortælling. Deres sange handler om at være ung, have for få penge men hovedet fyldt af drømme tilsat en masse skæv street-humor. Med titler som Billige bajer, 15 år, Fakta og Job har rapkollektivet passeret 40 millioner streams på diverse tjenester og er dermed godt i gang med at etablere sig på den danske musikscene.

Luk vindue

Nyhedsbrev

TILMELD DIG FREDAGSROCK NYHEDSBREV

Så modtager du altid seneste nyt om koncerter og specialtilbud!

Ja tak. Jeg vil gerne have tilsendt emails om attraktive medlemsarrangementer og -tilbud, Tivoli løbende tilbyder. Jeg har læst og forstået
samtykkeerklæringen