Indgange

Indgange til Tivoli

Der er to indgange til Fredagsrock i Tivoli:

  • Hovedindgangen på Vesterbrogade 3

  • Banegårdsindgangen på Bernstorffsgade over for Hovedbanegården 

God stemning

Pladsreservation

Der er ikke længere krav om pladsreservation ved Fredagsrock-koncerterne.

Vi opfordrer dog altid til, at du kommer i god tid til koncerten, da indgangene kan blive lukket, hvis Haven er fyldt.

At gå til koncert i Tivoli skal ALTID være en god og tryg oplevelse.
Det stiller krav til os allesammen:

  • Husk, at medbragt spiritus ikke er tilladt og konfiskeres ved indgangen. 
  • Hvis du er meget beruset, kan du blive afvist ved indgangen til Tivoli.
  • Er man til gene for andre gæster, er man ikke velkommen i Tivoli.

 

Parkering

Parkering ved Tivoli

Kommer du i bil til Tivoli, skal du være opmærksom på, at København er inddelt i parkeringszoner.

Tivoli ligger i grøn zone, og gaderne omkring Tivoli ligger i henholdsvis grøn og rød zone. På billetautomaterne kan du se, hvilken zone du befinder dig i.

Vær opmærksom på, at der er opsat zonetavler ved alle indfaldsveje til betalingsområdet i Indre By. Zonetavlerne er vist med blåt. Når du forlader betalingsområdet, er det markeret med et lignende skilt, denne gang er det gråt og overstreget.

Ved tidsbegrænset parkering skal der bruges p-skive. Husk, at p-skiven skal indstilles ved parkeringens start. Hvis parkeringen begynder før en periode med tidsbegrænsning og fortsætter ind i denne, skal viseren indstilles på det tidspunkt, tidsbegrænsningen begynder. 

Se kort over zoner

Priser og billetter
Du køber din p-billet i de opstillede billetautomater. Når du bruger betalingsautomaterne, bliver din betaling registreret digitalt. Du altså får ikke længere en P-billet, der skal lægges i forruden.

Du har også mulighed for at betale via parkeringsapps. Se her, hvilke betalingsapps du kan bruge til betaling for parkering i København.

Sidste mulighed er at købe et periodekort. Det er billigere at parkere med periodekortet, end hvis du betaler for parkering fra dag til dag. Med et periodekort betaler du kun for parkering i hverdagene. Du skal mindst bestille til fem hverdage og højst for 12 måneder. Læs mere her.

Elbiler, brintbiler og elmotorcykler kan parkere gratis i gadeplan på offentlige parkeringspladser, mens de skal betale den gældende takst i Københavns Kommunes underjordiske parkeringsanlæg. Plug in-hybridbiler skal fortsat betale gældende takst i betalingsområdet.

Sikkerhed

Din sikkerhed til Fredagsrock

Din tryghed og sikkerhed til Fredagsrock har højeste prioritet for os i Tivoli. Der arbejdes løbende på at videreudvikle vores crowd-safety koncept, da vi gerne vil blive ved med at være blandt de bedste i Danmark på dette område.

Alle koncerterne bliver grundigt risikovurderet, og den sikkerhedsmæssige planlægning og afvikling foregår i tæt samarbejde med Københavns Brandvæsen og Københavns Politi.

Der bliver lukket for adgang til Tivoli, når antallet af gæster i Haven har nået en bestemt grænse. Dette gør vi både i forhold til sikkerheden - men også for at give vores gæster i Haven en god koncertoplevelse. Det er yderst sjældent, at Tivoli lukker indgangene – men muligheden kan forekomme. Derfor er det altid en god idé at komme i god tid.

Under Fredagsrock vil der være sygeplejersker til stede på koncertpladsen. Herudover har Tivolis crowd safety-medarbejdere gennemført en særlig crowd safety-uddannelse og er blandt andet rustet til at yde livreddende førstehjælp. Tivolis sygeplejersker, kontrollører og crowd safety-medarbejdere er til stede for at hjælpe dig og for at sikre en tryg og sikker koncertoplevelse.