Oplevelser på første række

Inner Circle

Vil du opleve din yndlingskunstner gå på scenen til Fredagsrock fra forreste række? Så skynd dig at købe billet til inner circle!

Til en håndfuld af de store Fredagsrock-koncerter afspærrer vi nemlig et særligt fanområde foran scenen – kaldet inner circle – som du kan få adgang til med en særskilt billet.

Du kan selvfølgelig sagtens gå til Fredagsrock og opleve koncerten uden for inner circle – det er helt op til dig!

Alt det praktiske

Værd at vide

Der er et begrænset antal billetter til inner circle til salg ved hver koncert – så køb din, før det er for sent! Husk, at du oven i inner circle-billetten også skal have gyldig entrébillet eller Tivolikort for at få adgang til Haven. 

Ønsker du ikke at købe inner circle-billet, kan du som altid gå til Fredagsrock med dit Tivolikort eller købe almindelig entrébillet. Så kan du opleve koncerten uden for inner circle-området. Vær opmærksom på, at entréprisen stiger til 220 kr. efter kl. 18.00 om fredagen.

På fredage med inner circle vil der være en særlig indgang mellem H.C Andersen Slottet og Rasmus Klump Legepladsen fra kl. 19.00 – KUN for gæster med billet til inner circle.

Inner Circle er et område kun for stående koncertgængere. Der må derfor ikke medbringes større genstande herunder rollatorer, kørestole, stole mm.

Der afspærres op til 20 kørestolspladser ved scenedørsindgangen. Det betyder, at kørestolsbrugere IKKE skal have særskilt billet.

Se Inner Circle-området her.