15. april, kl. 22:00

TopGunn + Noah

Unge stjerner åbner Fredagsrock

TopGunn + Noah

Unge stjerner åbner Fredagsrock

TopGunn har de sidste par år leveret hit i en imponerende strøm. Med titler som Ingen Andre, Veninder, 6 Liter, M.K.I.S.P.E.P.M.E.L.R., Tilbud og den aktuelle Dejlig, har TopGunn domineret både radiobølgerne og dansegulvene samt skrevet soundtrack til en hedonistisk ungdomsgeneration. Han har udgivet og produceret musik i undergrunden i årevis, men slog bredt igennem i sommeren 2014 med monsterhittet Kongens Have. Debutalbummet, 21, kom i 2013, og i 2015 var han klar med den længe ventede opfølger Ingen Andre, hvor der både bydes på retro-poppet motown og hip hop af den gamle skole. Den massive interesse for TopGunn har ført til komedie-serien Fucking Fornuftig, som bygger på rapperens eget liv og virkelige hændelser skrevet om til fiktion, eksempelvis TopGunn i Tivoli.

Til at starte årets første koncert på Plænen får vi besøg af Troels Gustavsen , som er sangeren bag kunstnernavnet Noah. Med sit dansksprogede pop og melankolske univers har Noah sunget sig ind på de danske radiostationer og streamingtjenester samt ikke mindst hos et live-publikum med udsolgte koncerter over hele landet. Den seneste single Før Vi Falder gik #1 og tidligere har både debutsinglen Alt er forbi og efterfølgeren Over Byen modtaget platinplader og netop nu er Noah aktuel med singlen På Vej Hjem.

Luk vindue

22. april, kl. 22:00

Cisilia + Page Four + hasan shah

Ny dansk pop når det er bedst

Cisilia + Page Four + hasan shah

Ny dansk pop når det er bedst

Med sine kun 16 år blev Cisilia i 2015 den hidtil yngste vinder af hele to DMA-trofæer for hhv. Årets Hit og Årets Nye Danske Navn. Med ungdommens ukuelige selvsikkerhed demonstrerer den makedonisk/marokkanske Cisilia fra Amager et råt og upoleret talent og forsikrer os om, at den ægte vare stadig eksisterer uden for TV-studiernes talentshows. Den unge sangerinde toppede radio hitlisterne i 2015 med både Vi To Datid Nu og Luftballon, hvor Cisilia demonstrerer sin flabede stil, imponerende stemme og flydende rap på et motown/reggae-track. Det bliver spændende at følge med i, hvad den fanden-i-voldske pige finder på i 2016.

Page Four sprang direkte ind på hitlisterne med Sommer og røg på kort tid afsted på deres første livejobs. Siden er succesen blevet fulgt op af Fucking Smuk og Du og Jeg, og Lauritz, Stefan, Jonas og Pelle arbejder nu på at få deres kommende EP i hus, samtidig med at de stadig passer skolen. Deres rendyrkede pop skal nok få pigerne til at danse i takt.

Til at kickstarte aftenens triple-koncert kommer den unge hasan shah, der med sin glasklare stemme og livsbekræftende poesi på rekordtid er blevet et fænomen på Youtube. Radioen har også givet ham airplay med landeplagen Tyveri samt den nye Lanterner. Nu har han samlet et oplagt og velspillende band til at varme op under de kolde fødder på Plænen denne april-aften.

Luk vindue

29. april, kl. 22:00

Bo Kaspers Orkester

Melankolsk bossanova-pop

Bo Kaspers Orkester

Melankolsk bossanova-pop

Bo Kaspers Orkester har en særlig plads i mange danske hjerter med deres charmerende blanding af pop, jazz og bossanova. Det har gjort kvartetten til et af Nordens mest populære livebands og bedst sælgende artister. De udgav sidste år Redo Att Gå Sönder, hvorfra Håll Ut med besøg af Christel Alsos helt sikkert er en ny live- og publikumsfavorit.

Orkestret har forsynet fans og publikum med god musik siden debuten i 1993, og mon ikke man kan regne med genhør af hits og evergreens som Köpenhamn, Vi kommer aldrig att dö, I samma bil, Hon är så söt og Dansa på min grav.

Luk vindue

06. maj, kl. 22:00

Bikstok + Specktors

Levende live-navne

Bikstok + Specktors

Levende live-navne

Ti år efter de bragede igennem til de danske hitlister, og gjorde dancehall til alle-mands-eje, udsendte Bikstok i efteråret 2015 EP’en Uranium med blandt andre storhittet 80’eren. Nu er de klar til at indtage den danske sommer med deres – aldrig kedelige – tekster og stærkt underholdende sceneshow, og vi er glade for at præsentere dem på Plænen til en af sommersæsonens første koncerter.

Aftenen sættes i gang til lyden af flabet hip hop og bastunge rapbeats, når Specktors åbner aftenen med deres brag af et liveshow. Den rastløse rapduo udgav i efteråret 2015 singlen Life som er et godt eksempel på deres usædvanligt høje energiniveau, hvad angår både musik og tekst. Siden den spraglede undergrundsgruppe udgav sit første album Shanksville i 2009, har deres charmerende gadedrenge-rap været en niche i dansk hip hop, og nu venter vi utålmodigt på en 3’er.

Luk vindue

13. maj, kl. 16:00

Offspring Festival

Dugfrisk rock, pop, soul og hip hop

Offspring Festival

Dugfrisk rock, pop, soul og hip hop

Igen i år giver Tivoli sit bud på fremtidens stjerner, når Offspring for femte gang præsenterer sit udvalg af koncerter. Oplev blandt andre den engelske soulsanger Kwabs, den ligeledes engelske rap trio WSTRN , den københavnske duo Ukendt Kunstner, artrockgruppen Blaue Blume og duoen Phlake, der blander r’n’b og hiphop.

Der offentliggøres løbende nye navne.

Luk vindue

20. maj, kl. 22:00

Morten Breum

Club-stemning på Plænen

Morten Breum

Club-stemning på Plænen

Morten Breum har i mange år været et brændende varmt navn på den internationale DJ-scene og en flittigt efterspurgt producer og remixer. Han har vundet adskillige priser ved Danish DJ Awards, og for nogle år tilbage besluttede han sig for at rykke til Los Angeles for at prøve lykken dér. Nu optræder han sammen med navne som Diplo, David Guetta og Avicii og har for nylig remixet Adeles kæmpe hit Hello, men flyver gerne hjem til en optræden i det danske. Vi er glade for at præsentere Morten Breum i Tivoli for første gang. Det bliver mere end almindelig forårslunt på Plænen, når han inviterer til et af sine høj-energiske og intense DJ-sæt.

Luk vindue

27. maj, kl. 22:00

KrebsFalch

Lyden af et musikalsk venskab

KrebsFalch

Lyden af et musikalsk venskab

Med albummet Tomandshånd cementerer Poul Krebs og Michael Falch det samarbejde de allerede – live og med stor succes – har givet smagsprøver på ved akustiske duo koncerter samt optræden ved hinandens respektive koncerter gennem mange år. Det er dog første gang, de går all in og udgiver under det nye fælles navn KrebsFalch og nu kan opleves live med eget orkester. Et nøje udvalgt dream team af musikere, som alle har spillet sammen med både Poul Krebs og Michael Falch: guitaristerne Lars Skjærbæk (der også har produceret Tomandshånd) og Rune Kjeldsen, trommeslagerne Peter Dombernowsky og Rasmus Valldorf, bassist Troels Skjærbæk og tangentspillerne Christoffer Møller og Palle Hjort. I foråret har de spillet for udsolgte sale over hele landet, så det er et skarpt og toptunet orkester, der går på Plænen til den sidste Fredagsrock i maj.

Luk vindue

03. juni, kl. 22:00

Tiësto (NL)

Den ultimative havefest

Tiësto (NL)

Den ultimative havefest

Netop nu er Tiësto aktuel med nummeret Chemicals med vokal af danske Thomas Troelsen, som er i rotation på både P3 og Voice. Tiësto er blevet udnævnt The Greatest DJ Of All Time af MixMax og #1 DJ af musikmagasinet Rolling Stone, han har headlinet de største festivaler og er resident DJ på natklubben Hakkasan i Las Vegas, hvor 7000 mennesker fester hver lørdag. Stjerner som Kanye West, Katy Perry og Coldplay har nydt godt af hans sublime remixes, og i 2015 vandt han en Grammy med sit remix af John Legends All of Me. Selv siger Tiësto, at det at lave musik handler om at give og dele ud af sig selv, og hver gang han går på scenen, lover han ”the best night in the world” til sine fans. Tiësto er måske verdens største DJ med et scene- og lysshow i en liga for sig. Vi tør godt garantere, at det bliver en intens aften når den gamle Have indtages af tusindvis af ekstatiske mennesker på jagt efter musikkens ustoppelige puls.

Luk vindue

10. juni, kl. 22:00

Teitur + Ásgeir

Nordatlantiske singer/song writere

Teitur + Ásgeir

Nordatlantiske singer/song writere

Der er lagt op til en stemningsfuld aften ud over det sædvanlige, når to umanerligt begavede sangskrivere besøger Tivoli på denne lyse aften.

For første gang nogensinde spiller Teitur hele sit debutalbum Poetry & Airplanes fra start til slut. Albummet har klassiker status og er spækket med hits som Josephine, I Was Just Thinking og You’re the Ocean, Da albummet blev udgivet for 13 år siden, sendte det Teitur verden rundt med egne shows og som support for bl.a. John Mayer, Susanne Vega og Rufus Wainwright.

Islændingen Ásgeir har de seneste par år nydt stor succes verdenen over, og sidste år modtog han den eftertragtede Nordic Music Prize. Det er folk inspireret singer-song writer tilsat lækker synthesizer og elektroniske finurligheder – alt sammen perfekt til at lede tankerne hen imod sommerens lyse, uendelige nætter og vinterens mørke dage i det lille land langt oppe mod nord.

Luk vindue

17. juni, kl. 22:00

Saybia

Følelsesladet rock

Saybia

Følelsesladet rock

Da Saybia sidste år – for første gang i otte år – kom med en plade, var det til stor glæde for deres mange fans verden over. Albummet No Sound From the Outside er et klassisk Saybia udspil, med plads til store musikalske armbevægelser og tekster der kredser om livet i slutningen af 30’erne som tema. En slags statusopdatering fra et modnet band med erfaring i bagagen, der – efter en lang pause – igen er klar til at spille deres musik for et stort publikum.

Saybia røg med debut-albummet The Second You Sleep direkte ind som #1 på hitlisten, har haft adskillige hitsingler, solgt over 100.000 albums og spillet udsolgte koncerter i både ind- og udland. Bandet består af sanger Søren Huss, guitarist Kasper Rasmussen, bassist Jeppe Langebæk Knudsen, keyboardspiller Jess Jessen og trommeslager Palle Sørensen.

Luk vindue

24. juni, kl. 22:00

Zara Larsson (S)

Suveræn sangfugl

Zara Larsson (S)

Suveræn sangfugl

Zara Larsson var kun 10 år, da hun vandt den svenske udgave af Talent i 2008. Nu er hun fyldt 18 og allerede en erfaren show-woman med amerikansk pladekontrakt, millionvis af streaminger og visninger på Youtube samt adskillige internationale hits, vi alle kan synge med på, eksempelvis Uncover og Lush Life. Den svenske pop-maskine har med stor succes nok en gang skabt en gedigen poprinsesse, som er blevet sammenlignet med store navne som Sia og Rihanna. Selv siger Zara Larsson, at hun ikke nødvendigvis er et kendt ansigt, men hendes sange har fundet vej til playlister og pigeværelser på tværs af alle grænser.

Zara Larsson har desuden gjort sig bemærket på sociale medier, hvor hun flittigt deler ud af sig selv til over en million følgere.

Luk vindue

01. juli, kl. 22:00

Djämes Braun + Nabiha

Bomstærk dobbeltkoncert

Djämes Braun + Nabiha

Bomstærk dobbeltkoncert

Der er lagt op fest, når Djämes Braun og Nabiha hver især twister dansevenlig pop med R&B, soul og reggaetoner.

10 Guld- og Platin-singler på stribe, 32.000.000 streams på Spotify og et års konstant placering i Top 10 er en utrolig historik for debutalbummet fra Djämes Braun. Dertil kommer oceaner af dage og nætter på festivaler og klubber i hele landet. Der har været nok at se til for de to barndomsvenner Kenno og Pilfinger, siden de gjorde alvor af deres drenge-drømme og begyndte at lave musik for at dele det med omverdenen. Nu er de igen på aktuelle med nummeret Geronimo, og vi glæder os over at få besøg af den sprællende duo.

Efter en længere periode uden nyt fra Nabiha, kom der i starten af året igen et stærkt udspil fra den karismatiske sangerinde. Singlen Weapon er i flittig radiorotation og samtidig er Nabiha aktuel som dommer i det populære tv-program Danmark har Talent. Med titler som Animals, Mind the Gap og Never Played the Bass har Nabiha haft stor succes både i Danmark og udlandet og har opnået hele fire #1 placeringer på den engelske hitliste. Den sympatiske sangerinde er et festfyrværkeri på scenen og vi er glade for at byde hende velkommen tilbage i Tivoli.

Luk vindue

08. juli, kl. 22:00

Kim Larsen

Hele Danmarks Lune Larsen

Kim Larsen

Hele Danmarks Lune Larsen

Gennem mere end 40 år har Kim Larsen leveret uopslidelige sange til den danske sangskat og er blevet kaldt Danmarks nationalskjald. Med titler som Midt om Natten, Jutlandia, Rabalderstræde, Kvinde Min og hans seneste udspil Du Glade Verden har han både huseret på hitlister og indskrevet sig i dansk musikhistorie. Sidste år kunne han fejre sin 70-års fødselsdag, og han forsætter flittigt med at turnere landet rundt. Det er ved at være nogle år siden Kim Larsen sidst optrådte i Tivoli, og vi er rigtig glade for at have et af Danmarks stærkeste live-navne tilbage på programmet i år.

Luk vindue

15. juli, kl. 22:00

Air (F)

Ultimativ easy listening

Air (F)

Ultimativ easy listening

Air definerede, med deres debut album Moon Safari fra 1998, lyden af moderne fransk easy listening og gjorde det populært både hos feinschmeckere og på klubbernes dansegulve. 60’ernes bløde og sexede univers, skabt af drømmeagtige orgler og sanselig percussion, blev gjort eletronisk og ironisk ved at tilsætte synthesizer og humor. Den opskrift var ekstremt populær, og Air blev på kort tid verdenskendte og udgav de kommende år en række albums inklusive soundtracks som eksempelvis Virgin Suicides. Nu er det nørdede makkerpar fra Versailles tilbage. Nicolas Godin og Jean-Benoit Dunckel udgav i 2014 den super eksklusive EP Music for Museum skrevet til Palais de Beaux Arts i Lille og kun trykt i 1000 vinyler. Nu turnerer de på sommerens største festivaler, og vi er meget glade for at præsentere deres stemningsfulde musik, som sætter ild til såvel kyssebænkene som dansegulvet.

Luk vindue

22. juli, kl. 22:00

Oh Land

Personlig pop i verdensklasse

Oh Land

Personlig pop i verdensklasse

Earth Sick, det seneste album-udspil fra Oh Land, er Nanna Øland søgt tilbage til kernen og udgangspunktet for sin musikkarriere. I tæt samarbejde med sin faste makker Tore Nissen, har hun selv skrevet og produceret hele albummet og frem for at arbejde i de store studier med mange samarbejdspartnere, er store dele indspillet i hendes lejlighed i New York. På adskillige af numrene gør hun brug af sin families klassiske baggrund og har inviteret familiemedlemmer til at spille strygere og synge opera. Hendes egen baggrund som balletdanser fornægter sig heller ikke og er til stede i mange af hendes udtryk. Også live på scenen, hvor hun er kendt for at optræde i opsigtsvækkende kostumer og flotte scenografier. Vi glæder os derfor til at byde Oh Land velkommen tilbage til i Tivoli.

Luk vindue

29. juli, kl. 22:00

Scarlet Pleasure + Patrick Dorgan

Forførende soul

Scarlet Pleasure + Patrick Dorgan

Forførende soul

Scarlet Pleasures lyd er en stemningsfuld blanding af sexet soul, funk og R&B med stærke melodier. De slog for alvor igennem i 2014, hvor singlen Windy blev et stort radiohit og sluttede med at blive valgt som Årets Uundgåelige på P3. Den blev fulgt op af debut EP’en Mirage, som førte til adskillige udsolgte koncerter samt en af sidste års største Fredagsrock publikum-magneter. Siden har de sluppet singlerne Heat og Wanna Know og deres længe ventede debut album er i skrivende stund lige på trapperne. Nu er trioen klar til igen at indtage Plænen med deres forførende R&B med et twist af skandinavisk coolness.

Til at starte aftenen på Plænen kommer Patrick Dorgan med sin slagkraftige soul. Hans første single On the Way Down blev ligeledes Ugens Uundgåelige på P3 og stærkt fulgt op af Marilyn har det ført til fyldte sale og en forrygende koncert i øsende regn på sidste års Offspring Festival i Tivoli. Patrick Dorgan er mand for at synge et hvilket som helst show i gang, så der er noget at se frem til.

Luk vindue

05. august, kl. 22:00

Turboweekend + Mikael Simpson

Alternativ elektro-pop

Turboweekend + Mikael Simpson

Alternativ elektro-pop

Med slidstærke melodier og slagkraftige arrangementer har Turboweekend opbygget en solid skare af dedikerede fans, som elsker deres intense og potente show. Deres seneste plade Share My Thunder lægger sig helt i tråd med de tidligere udspil fra bandet, som er kendt for deres massive, elektroniske lyd og høj-energiske liveoptrædener. De startede 2016 med en række udsolgte shows på de største af landets scener, og vi glæder os til at have dem tilbage på Plænen i Tivoli.

Mikael Simpson har, med sin særegne tristesse og melankolske musik, skabt sig sit eget ståsted i dansk musik. Hans alternative pop er en blanding af det elektroniske og guitarspillede, som han har høstet gentagne flotte anmeldelser for. Mikael Simpson er desuden en morderligt god entertainer, og sammen med sit stærke band vendes det indadvendte blåsyn til et skud udadvendthed, der gør Mikael Simpsons koncerter til en særlig oplevelse.

Luk vindue

12. august, kl. 22:00

Stine Bramsen + Phlake

Stine Bramsen og Phlake erstatter Haim

Stine Bramsen + Phlake

Stine Bramsen og Phlake erstatter Haim

De amerikanske søstre fra rockbandet Haim, er i fuld gang med at færdiggøre deres andet album og har desværre måtte aflyse deres forestående Europa turné. Bandet beklager meget: “We’d hoped to be done with recording but as it turns out, we’re at a critical point of finishing up recording and need to stay close to home until it’s complete. We hate to disappoint our fans who were coming to see us and promise we’ll be back in the near future to share our new music with you.”

Aflysningen betyder at Stine Bramsen og Phlake erstatter Haim på Plænen fredag den 12. august.

Stine Bramsen, der har en fortid i Alphabeat, et af Danmarks mest succesfulde pop-bands, går på scenen som den sidste i aftenens dobbeltkoncert. Stine Bramsen er gentagne gange blevet rost for sin i særklasse stærke vokal. Stine Bramsen har med sin alsidige musik leveret adskillige ørehængere til både det store dansegulv og de tætte sjælere. Du kan godt begynde at glæde dig til en gennemført koncert med en stor sangerinde.

På årets Offspring Festival var Phlake det helt store trækplaster, der hurtigt fyldte Pantomimeteatret. Duoen er opstået lidt tilfældigt men har fået stor succes med deres Rythm&Balls, som de selv kalder det. Et miks af lækker r&b og hård hip hop. Med singlerne So Faded, Pregnant og Angel Zoo er du garanteret en fest på Plænen.

Luk vindue

19. august, kl. 22:00

Christopher

Pop darling no. 1

Christopher

Pop darling no. 1

På trods af sine kun 23 år er Christopher en klar Fredagsrock-favorit, og det er allerede 3. gang han optræder på Plænen i det regi. Med sin fløjsbløde vokal vil han nænsomt svøbe denne sommeraften ind i en perlerække af sine store hits. Med singler som Tulips, CPH Girls, Told You So og Crazy har Christopher for længst slået sit talent fast på den danske pop-himmel og kombineret med hans smukke ydre og venlige væsen, er han et stort idol for den pop-elskende unge generation. Hans iørefaldende R&B og charmerende falset er det perfekte bud på en festlig aften i Tivoli, og du kan glæde dig til at høre hans nye sange, eksempelvis den seneste single Limousine, som er blevet grovspillet og streamet hele foråret.

Luk vindue

26. august, kl. 22:00

Aura + Dúné

Danske navne med kant

Aura + Dúné

Danske navne med kant

Da Aura i 2008 udkom med sit debut-album, gav det genlyd i hele musikbranchen. Her var en ung kvinde med en stemme ud over det sædvanlige og evnen til at skrive pop-sange, der hurtigt bevægede sig opad på hitlisterne både i Danmark og internationalt. Aura er en 100% ’gør-det-selv’-kunstner, der har fingrene i alt fra at skrive og producere tekst og sange til sammensætning af kostumer og artwork. Hun er kendt for sine ekstravagante og nærværende sceneoptrædener og går ikke på kompromis med outrerede kostumer. Nu kommer Aura med sit tredje album, og vi er meget glade for at have hende tilbage på Plænen.

Siden den første single Bloodlines har Dúné sat sit markante aftryk på dansk synthpop med deres punkrockede lyd og attitude, som ligeledes har skaffet dem stor succes i udlandet. Bandet består af barndomsvennerne Mattias Kollstrup, Ole Bjórn og Piotrek Wasilewski. Sidste år turnerede de land og rige rundt med blandt andre Dizzy Mizz Lizzy, og det førte dem tilbage til studiet, hvor de i øjeblikket indspiller deres fjerde album og foreløbigt har sluppet singlen Trying To Get To You. Vi glæder os til at høre mere af det nye materiale og ikke mindst til at opleve et af Danmarks i særklasse og helt suveræne live bands.

Luk vindue

02. september, kl. 22:00

Magtens Korridorer feat. Østkyst Hustlers

Lige-ud-af-landevejen rock

Magtens Korridorer feat. Østkyst Hustlers

Lige-ud-af-landevejen rock

Magtens Korridorer er kendt for deres medrivende koncerter og straks efter det store gennembrud med Friværdi i 2005, blev de et af Danmarks mest efterspurgte live-orkestre. Derudover er Magtens Korridorer i høj grad et band med noget på hjerte. Deres tekster kredser ofte om socialrealistiske emner, og musikken har en let melankolsk tone til trods for den potente levering. De har haft mange spændende samarbejder gennem årene, og til denne sensommer aften har de særlige gæster på besøg fra Østkyst Hustlers.

De tre rappere Jazzy H, Bossy Bo og DJ Peyk var i 90’erne med til at gøre dansk hip hop og rap til allemands eje med sange som Han får for lidt og Fuld af løgn. Selv de gæveste jyder sang med på linier som ”Hvorfor er det hele bar' så ufedt i Jylland?”. I selskab med Magtens Korridorer er der lagt op til en god fest på Plænen.

Luk vindue

09. september, kl. 22:00

Dizzy Mizz Lizzy

Danmarks største rockband

Dizzy Mizz Lizzy

Danmarks største rockband

Det gav genlyd i det meste af Danmark, da Dizzy Mizz Lizzy i 2010 blev genforenet og spillede nogle udvalgte koncerter fordelt i hele landet. Det var en stor succes og er blevet til flere koncerter siden, og nu udkommer der også en plade med helt nyt materiale fra det legendariske band. Singlen I Would If I Could But I Can’t røg direkte ind som #1 på iTunes, og den er siden blevet fulgt op af Made to Believe. Derudover spillede de en totalt udsolgt indendørs turné samt en række store sommerjobs sidste år, og endelig modtog Tim Christensen Æresprisen ved Danish Music Awards. Med andre ord blev 2015 et ualmindeligt heftigt år for de tre musikere, og Tivoli ser frem til et stort 2016, når den nye plade rammer gaden.

Luk vindue

16. september, kl. 22:00

The Minds of 99 + Julias Moon

To af tidens kometer

The Minds of 99 + Julias Moon

To af tidens kometer

De seks barndomsvenner i The Minds of 99 brød gennem lydmuren i 2014 med det meget roste album The Minds of 99, som førte til en række priser, blandt andet Steppeulven for Årets Sang med Det er Knud, som er død og Gaffa prisen for Årets Nye Danske Navn og Årets Rockudgivelse. Allerede i 2015 fulgte The Minds of 99 op med det mindst lige så roste album Liber, som bl.a. modtog seks hjerter i Politiken. Med deres åbningskoncert på Orange Scene på årets Roskilde Festival slog de for alvor fast, at de er et af tidens bedste livebands og det bliver et top tunet band, der indtager scenen i Tivoli.

Sammen med Scarlet Pleasure præsterede Julias Moon en af sidste års bedst besøgte Fredagsrock, og det er da også gået stærkt for den danske pop-duo, siden deres første single Bay var Ugens Uundgåelige på P3 i efteråret 2013. I løbet af 2014 var de nomineret til Talentprisen på P3 Guld, de var DMA nomineret som både Årets Gruppe og Årets Nye Danske Navn, de skrev kontrakt med det store amerikanske pladeselskab Republic Records, og endelig spillede de på en lang række danske festivaler og spillesteder. Nu står de igen klar til at indtage Plænen med deres både soulede og nordiske pop-musik, og vi tør godt love, at det kommer til at slå gnister i luften denne aften.

Luk vindue

23. september, kl. 22:00

S!vas + Gilli + MellemFingaMuzik

Tre stærke profiler

S!vas + Gilli + MellemFingaMuzik

Tre stærke profiler

Til at afslutte årets Fredagsrock har vi sammensat et stærkt hold af danske rappere med noget på hjerte og deres helt egen måde at formidle det på.

Med singlen D.A.U.D.A. blev S!vas frontfigur for en ny bølge af rap, hvor stilen er inspireret af sydstats-rap, men med sit helt eget sproglige slang, som har fået stor opmærksomhed og blandt andet ført til udviklingen af en app, hvor man kan få oversat, hvad gadeslanget betyder på normaldansk. D.A.U.D.A. blev fulgt op af KBHavana, og S!vas har siden været talk of the town.

S!vas deler gerne rampelyset med sin homie Gilli, der for alvor har fået hul igennem til radiostationerne med nummeret Orale, som han også optrådte med til P3 Guld i efteråret. Nu venter vi spændt på hans næste EP, som forventes ude i 2016.

Med debut-albummet Militant Mentalitet har MellemFingaMuzik i den grad været dagsordensættende på hip hop scenen i 2015. Albummet har solgt guld og endte på en samlet top 20 placering i 2015 på IFPIs officielle hitliste – en imponerende præstation for et band, der går så kompromisløst til værks, som det er tilfældet her.

Luk vindue

Nyhedsbrev

TILMELD DIG FREDAGSROCK NYHEDSBREV

Så modtager du altid seneste nyt om koncerter og specialtilbud!

Ja tak. Jeg vil gerne have tilsendt emails om attraktive medlemsarrangementer og -tilbud, Tivoli løbende tilbyder. Jeg har læst og forstået
samtykkeerklæringen

Instagram #fredagsrock